Problema ureche

Buna ziua, acum 4 zile mi-am 'zgandarit' urechea cu degetul(am incercat sa ma scarpin) a 3 a zi mi s-a infundat urechea. Nu am durere, mi-am pus solutie auriculara cu cloramfenicol si fluocinolon, otocalm si nurofen o pastila la 8 ore, azi e a 5 a zi si tot senzatia de infundat am. Care sa fie problema? Ma gandesc ca daca era dop de ceara ar fi trebuit sa imi treaca cu solutia auriculara, daca era infectie ar fi trebuit sa ma doara sau sa imi treaca cu otocalm. Nu gasesc solutie, sa mai astept 1 zi doua poate isi face efect tratamentul?
3 comentarii

am inteles ca v-ati administrat un tratament care nu a fost recomandat de medic, acest lucru nu este de incurajat.Nu ati simtit nici o ameliorare, poate acesta a fost chiar inutil. Nu cred ca asteptarea este in favoarea dumneavoastra, cel mai potrivit ar fi sa mergeti la un medic O.R.L.

Am rezolvat, am fost la ORL si se pare ca aveam un dop de ceara. Am intrebat daca se poate preveni si am inteles ca unele urechi secreta ceara mai multa decat altele etc. O sa imi fac un control cam o data la un an ca sa previn neplacerile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25tiuit in urechi
- 1sensibilitate la urechi
- 67Umflatura dupa ureche
- 130Probleme cu urechea!!!
- 11Coji in ureche
- 4Am probleme cu urechea dreapta
- 11de la cerceii mai grei mi s-a largit gaura de la ureche destul de tare
- 11ciuperca netratabila?
- 9tiuit in urechi
- 39nas infundat, dureri de urechi
- 3problema cu urechea