Probleme ale pielii - pete
Buna ziua.
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 1pete in zona pubiana si pe piele
- 3pete pe piele de ceva vreme...
- 3pata vinetie pe spate
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 2brobonite si pete pe piele
- 1tenul gras, matreata si pete pe fata
- 49Coji la nivelul capului si pete pe fata
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 8Pete rosii, rozalii pe burta si sani
- 7un doctor va rog.. pete care apar si dispar
- 4piele... cu pete si exfolianta
- 0Pete urate
- 9Ajutor, pete rosii testicule si piele ce cade!
- 3o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei
- 0mi-au aparut niste pete mic rosii pe corp si imi provoaca un prurit, poate fi rubeola?
- 0pete in gat, , , laringita
- 0pete pe piele
- 4Pata ciudata la incheietura mainii (la palma)
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: