Probleme ale pielii - pete
Buna ziua.
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 51Cum scap de petele care mi-au ramas de la acnee?
- 3dungi vinete pe spate
- 17pete maronii s-au extins pe gat
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 8pete rosii pe corp si gat
- 5Pete albui pe spate+rosii+brobonite
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 1Pete albe pe piele
- 3pata
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 3pata rosie pe piept in partea stanga si ma manaca foarte tare
- 1Pete si bube piele
- 0Pată albă după scărpinare
- 0pete pe piele
- 2Pete rosu-maroniu pe spate, umeri si piept !
- 1Pete pe gat, stomac si spate
- 2Pete pe gat, piept, burta, spate
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: