pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
buna ziua.
prima data acum mai mult timp am crezut ca am varsat de vant(dupa ce consumasem cateva beri), insa a doua zi disparusera toate petele... dar a ramas o stare pe care as caracteriza-o ca arsuri pe gat, dupa care m se umple gura de saliva... nu aveam nicio simptoma, daca nu consumam alcool nu neaparat in exces, acum ori de cate ori beau m se inrosesc ochii, imi ies pete in special pe umeri si spate, si am acele arsuri de care ziceam... nu am mai baut de o luna, deloc. insa a inceput sa imi revina starea de rau.. fara pete oricum. nu stiu cat de bine m-am exprimat, dar sper sa fi caracterizat destul de bine. multumesc.
prima data acum mai mult timp am crezut ca am varsat de vant(dupa ce consumasem cateva beri), insa a doua zi disparusera toate petele... dar a ramas o stare pe care as caracteriza-o ca arsuri pe gat, dupa care m se umple gura de saliva... nu aveam nicio simptoma, daca nu consumam alcool nu neaparat in exces, acum ori de cate ori beau m se inrosesc ochii, imi ies pete in special pe umeri si spate, si am acele arsuri de care ziceam... nu am mai baut de o luna, deloc. insa a inceput sa imi revina starea de rau.. fara pete oricum. nu stiu cat de bine m-am exprimat, dar sper sa fi caracterizat destul de bine. multumesc.
4 comentarii
Daca e de la alcool se pare ca ti a afectat ficatul.arsurile pot fi de la o gastrita.
ar fi bine sa mergi la un medic.
Numai bine!
ar fi bine sa mergi la un medic.
Numai bine!
Si eu cred ca este o reactie a ficatului, cel mai bine ar fi sa consulti un medic si sa nu mai bei alcool
CE CULOARE ARE URINA?
TE POTI GANDI SI LA PORFIRIE CUTANATA TARDIVA, DESI E O BOALA RARA, DAR TREBUIE MAI MULTE TESTE, TGP, TGO, BILIRUBINA, URO SI COPROPORFIRIRNE URINARE, ELECTROFOREZA PROTEINELOR.
TE POTI GANDI SI LA PORFIRIE CUTANATA TARDIVA, DESI E O BOALA RARA, DAR TREBUIE MAI MULTE TESTE, TGP, TGO, BILIRUBINA, URO SI COPROPORFIRIRNE URINARE, ELECTROFOREZA PROTEINELOR.
Daca urina e norml colorata, iar petele dispar si nu sunt insotite de vezicule cu lichid, mai ales la expunerea la soare e foarte putin probabila porfiria cutanata tardiva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Pete vinetii pe articulatii
- 4De 2 ani imi apar multe semne
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 5pete albe in jurul semnelor
- 6de mai bine de un an am pete pe fata..
- 31 - 2 pahare vin pe zi - dependent de alcool ?
- 0Pete urate
- 2alcoolica, eu?
- 3Pete vinete si roshii in regiunea merishorului si mai sus
- 18Consumul moderat o problema?
- 0Pentru adolescentii cu "tatic" alcoolic
- 4pete rosii
- 5alcool in prima luna de sarcina
- 2Efecte ale consumului de alcool...?
- 1Pete pe picioare care nu dispar!
- 0ajutor ! piele rosie cu pete albe
- 1pete albe pe maini
- 4Alcoolism
- 6Sfătuiți-mă! De câțiva ani (5-6) ma jignește, mai mereu când consumă alcool
- 5Soț alcoolic
Mai multe informații despre: Alcoolismul Alcoolul pete pe piele alergia la alcool
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: