pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
buna ziua.
prima data acum mai mult timp am crezut ca am varsat de vant(dupa ce consumasem cateva beri), insa a doua zi disparusera toate petele... dar a ramas o stare pe care as caracteriza-o ca arsuri pe gat, dupa care m se umple gura de saliva... nu aveam nicio simptoma, daca nu consumam alcool nu neaparat in exces, acum ori de cate ori beau m se inrosesc ochii, imi ies pete in special pe umeri si spate, si am acele arsuri de care ziceam... nu am mai baut de o luna, deloc. insa a inceput sa imi revina starea de rau.. fara pete oricum. nu stiu cat de bine m-am exprimat, dar sper sa fi caracterizat destul de bine. multumesc.
prima data acum mai mult timp am crezut ca am varsat de vant(dupa ce consumasem cateva beri), insa a doua zi disparusera toate petele... dar a ramas o stare pe care as caracteriza-o ca arsuri pe gat, dupa care m se umple gura de saliva... nu aveam nicio simptoma, daca nu consumam alcool nu neaparat in exces, acum ori de cate ori beau m se inrosesc ochii, imi ies pete in special pe umeri si spate, si am acele arsuri de care ziceam... nu am mai baut de o luna, deloc. insa a inceput sa imi revina starea de rau.. fara pete oricum. nu stiu cat de bine m-am exprimat, dar sper sa fi caracterizat destul de bine. multumesc.
4 comentarii
Daca e de la alcool se pare ca ti a afectat ficatul.arsurile pot fi de la o gastrita.
ar fi bine sa mergi la un medic.
Numai bine!
ar fi bine sa mergi la un medic.
Numai bine!
Si eu cred ca este o reactie a ficatului, cel mai bine ar fi sa consulti un medic si sa nu mai bei alcool
CE CULOARE ARE URINA?
TE POTI GANDI SI LA PORFIRIE CUTANATA TARDIVA, DESI E O BOALA RARA, DAR TREBUIE MAI MULTE TESTE, TGP, TGO, BILIRUBINA, URO SI COPROPORFIRIRNE URINARE, ELECTROFOREZA PROTEINELOR.
TE POTI GANDI SI LA PORFIRIE CUTANATA TARDIVA, DESI E O BOALA RARA, DAR TREBUIE MAI MULTE TESTE, TGP, TGO, BILIRUBINA, URO SI COPROPORFIRIRNE URINARE, ELECTROFOREZA PROTEINELOR.
Daca urina e norml colorata, iar petele dispar si nu sunt insotite de vezicule cu lichid, mai ales la expunerea la soare e foarte putin probabila porfiria cutanata tardiva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 12pata rosiatica la zona inghinala
- 3pete maro pe buze
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 11Ma inrosesc de la bautura
- 2ce fel de boala de piele e si cu ce se trateaza?
- 8Simptome multiple
- 6Pete albe pe spate
- 4Ciuperca (pete albe) pe piele
- 6pitiriazis versicolor - recomandari, sfaturi
- 3pete in zona inghinala
- 25Pete rosii pe burta, sani si maini
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 13deja alocolul imi controleaza viata. De unde incep?
- 3alcool si tutun
- 1Pete maronii
- 1pete mai mici decat bobul de orez, albe
- 2Alcoolul
- 3Pete pe piele
Mai multe informații despre: Alcoolismul Alcoolul pete pe piele alergia la alcool
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: