Probleme cu Gatul
Ma numesc Alex am 22 de ani fumez cam de la 17 ani dar cu pauze de cateva luni, fumez maxim 3 tigari pe zi dar au fost si momente cand am fumat mai mult.De vreo 5 saptamani sa zic asa cand fumam simteam ca am ceva in gat m-am lasat dupa vreo 2 zile mi-a trecut si a fost ok numai ca m-am apucat iar am fumat fix prima tigara fix atunci simteam iar ca am ceva in gat m-am lasat 2 saptamani totul ok si dupa am facut prostia sa mai fumez 1-2 tigari si iar am avut aceeasi situatie simteam ca am ceva in gat umflat, nu ma durea, inghiteam ok dar sinteam ca am ceva.in aceste 5 saptamani am avut o perioada de 2 zile-3 in care am tusit destul de mult dar eram si racit dupa care mi-a trecut si raceala dintr-o data si tusea iar dupa vreo saptamana am inceput sa tusesc cand ieseam de la caldura la frig tuseam vreo 2 minute si dupa gata.Iar cu tigarile fumam una simteam ca am ceva in gat, cand nu mai fumam nu mai aveam nici pe naiba dar dura o zii -doua pana eram ok.Va rog ma puteti ajuta cu un sfat? Ce credeti dumneavoastra ca ar putea fi?Ar fii cazul sa ma alarmez? Sincer sunt foarte speriat mai mult pt situatia asta fumez o tigara simt ceva in gat, nu fumez nu am nimic!
5 comentarii
1.trebuei sa vada un medic ORL gatul...
2. daca simti ca ai frica de boala.. tre sa mergi la un psiholog.. altfel risti chear sa te bagi singur in probleme
3 citeste ce ma scris pe forum despre faringite..si legatura cu refluxul gastro-esofagian si alimentatia
2. daca simti ca ai frica de boala.. tre sa mergi la un psiholog.. altfel risti chear sa te bagi singur in probleme
3 citeste ce ma scris pe forum despre faringite..si legatura cu refluxul gastro-esofagian si alimentatia
Normal ca imi e frica.Imi e frica de ce e mai rau si aveti dreptate nici alimentatia nu e tocmai corecta.Dumneavoastra ce parare aveti ar putea fii ceva ff rau? Dupa sarbatori o sa ma duc la un medic ORL dar va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat pana atunci
gasesti pe forum sute de sfaturi
doar dorinta sa ai si rabdare sa citesti
doar dorinta sa ai si rabdare sa citesti
As avea domn doctor, dar sunt ultimul an la facultatea de drept si sincer citesc mai toata ziua pentru licenta.Incerc sa ma uit cat pot si peste aceasta problema dar nu am timp mereu.Voiam sa va spun in legatura cu alimentatia nu mananc deloc cum trebuie de ex mananc la 12 prima masa dupa la 8 seara sau tot asa, mananc fff mult fast food, nu mananc ciorba decat foarte rar si ma gandeam ca asta ar fi o cauza a acestei probleme.Ma puteti ajuta cu un sfat cam ce ar trebui sa mananc o perioada ca sincer cred ca din cauza alimentatiei proaste ar fi problema.De tigari m-am lasat din cauza acestui fapt ca fumez una si simt ca am ceva in gat care nu ma doare deloc dar nu mai vreau sa am starea respectiva.Va multumesc si ma scuzati de deranj si as ramane dator daca m-ati putea ajuta cu un sfat !
Sanatatea ste cel mai SCUMP lucru care i.l avem
sau te documentezi si te alimentezi sanatos
sau te costa scump sa platesti medicii si medicamentele
sau te documentezi si te alimentezi sanatos
sau te costa scump sa platesti medicii si medicamentele
Alte subiecte recente din această secțiune: