probleme cu gingiile
buna.am 37 de ani si am probleme cu gingiile.imi sangereaza mereu.am fost la medic si mia dat ceva tratament cu propolis, ossidenta si nu a dat nici un rezultaat.am incercat si tot felu de ape de gura dar nimik.am incercat si pasta de dinti de la publicitate "paradontax"dar nici aici nici un rezultat.ce sa ma fac?
ajutati-ma va rog.multimesc
ajutati-ma va rog.multimesc
2 comentarii
0
27-01-2010, ora 07:57
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Neaţa,
Consultaţi un medic homeopat. Gingivoragiile au cauze foarte profunde şi complexe, una dintre ele fiind şi scorbutul (afecţiune datorată carenţei de vitamina C. Se manifestă prin hipotonie, anemie, sângerarea gingiilor, căderea dinţilor, apariţia unor plăgi deschise, răceli reativ frecvente, probleme imunitare, etc.), dar nu cred că este cazul dvs., pentru că nu aţi precizat şi alte simptome.
Gingivoragiile pot exista şi pe fondul unei hipersensibilităţi ale gingiilor. Perii periuţei de dinţi pot abraziona, pot "eroda" gingiile, făcândule să sângereze, să doară, să usture, să se irite foarte mult, etc. De asemenea, gingivoragia poate exista şi pe fondul unei afecţiuni strict stomatologice, afecţiuni care implică un consult stomatologic.
Puteţi folosi Hofident Q10, este foarte bun (conform instrucţiunilor aferente acestuia), dar nu renunţaţi la un consult homeopat, vă poate ajuta enorm de mult.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Consultaţi un medic homeopat. Gingivoragiile au cauze foarte profunde şi complexe, una dintre ele fiind şi scorbutul (afecţiune datorată carenţei de vitamina C. Se manifestă prin hipotonie, anemie, sângerarea gingiilor, căderea dinţilor, apariţia unor plăgi deschise, răceli reativ frecvente, probleme imunitare, etc.), dar nu cred că este cazul dvs., pentru că nu aţi precizat şi alte simptome.
Gingivoragiile pot exista şi pe fondul unei hipersensibilităţi ale gingiilor. Perii periuţei de dinţi pot abraziona, pot "eroda" gingiile, făcândule să sângereze, să doară, să usture, să se irite foarte mult, etc. De asemenea, gingivoragia poate exista şi pe fondul unei afecţiuni strict stomatologice, afecţiuni care implică un consult stomatologic.
Puteţi folosi Hofident Q10, este foarte bun (conform instrucţiunilor aferente acestuia), dar nu renunţaţi la un consult homeopat, vă poate ajuta enorm de mult.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
daca nu aveti boli generale, nu luati tratament constant cu nici un medicament, probabil cauza este locala. consultati un stomatolog cu specializare in parodontologie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Este urgenta?Cat de grav?
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar