Probleme cu urechea dreapta ajutor repede va rog

22-12-2012
filiblox
Nu este medic/terapeut
filiblox
Buna seara, am o problema de vreo 3, 4 zile.Nustiu ce sa intamplat dar in ureche dreapta se intampla tot felul de treburi, aud un vajait pulsat incet, daca apas sub ureche putin mai tare aud un zgomot, cand strang tare din ochi se aude iarasi un zgomot in ureche, am observat ca aud putin mai incet cu ea, am facut si spalare cu apa oxigenata si niciun rezultat. Rareori mai aud cate ceva prin ureche ca se desrprinde ceva clei, dimineata cand ma trezesc o simt si mai infundata dupa inghitind si clipind incetisor se desfunda o parte.Pe langa toate astea mai si ma doare, ma injughie incetisor.Acum cat timp am scris acest articol aud in ureche un vajait incet dar ritmat, in sensul ca nu e continu.
Ce i-mi puteti recomanda? A-ti avea idee despre ce boala e vorba sau ce poate sa aiba? Daca bag dusul cald are ceva ?
VA multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns.
O seara placuta.
2 comentarii
0
22-12-2012, ora 12:16
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca apa oxigenata nu schimba nimic... reese ca problema nu e in conductul auditiv, e mai profund
sunt 2 posibilitati
1 nasul infundat si faringele iritat poate da un catar tubar si otita seroasa
2 o problema de circulatie cerebrala, dereglari a tensiunii, vascozitate sangvina..s.a
numai un medic orl dupa ce vede si investigheaza poate sa.ti administreze un tratament corect
0
22-12-2012, ora 12:19
filiblox
Nu este medic/terapeut
filiblox
Va multumesc, astazi vad ca m-a mai lasat urechea, nu o mai simt atat de infundata, aseara am tinut apasat sub ureche acolo unde auzeam acel sunet, si vad ca a dat rezultate. Nu ma mai doare, si nu mai simt nimic in ea.
Nustiu ce i-am facut dar e bine.
Va multumesc pentr timpul acordat si pentru sfaturi.
Sarbatori Fericite.
Adaugă un comentariu / răspuns