probleme cu urechile.
Buna seara, din pacate revin..sunt aceiasi persoana caruia i sa zis ca are otita apoi, un fel de dermatita.apoi otomicosis...si pt fiecare tratament ca apoi sa mi sa zica ca e un fel de iritatie (mi sau curatat urechile) si mi sa dat menoderm, toate bune si frumoase dar apoi ma pricopsii cu o gripa cu stat la pat, febra, frisoane, etc a trecut insa ceva ciudat mi se intampla acum :(( va rog sa ma ajutati ca nu stiu unde sa o apuc. Urechea dreapta face de parca ar fierbe apoi face vumm vumm ca si cum ar fi doua corzi ce vibreaza cand trece aerul printre ele, am observat cand ating (ciocanesc) cu degetele capul la ceafa sau deasupra urechilor indiferent in ce parte stanga sau dreapta simt ca o vibratie pana in urechea dreapta sau daca ating dinti intre ei lafel simt... Ce sa fie?? Vad ca patesc si cand intorc capul si il tin intors simt aceasta vibratie cu sunet.As vrea sa pot explica cum e si sa va zic ca nu e tiuit sau pocnet etc.vibreaza ca niste corzi si simt cum vibreaza la ureche ! Plus senzatia suparatoare de parca miar fierbe urechea :(( ce sa fac?
3 comentarii
Dupa ce mi sa facut "aspirarea" urechilor vreau sa zic ca mam simtit ca niciodata ! Au fost 10 zile in care nu tu fasait nu tu pocnituri nu tu nimic dar nu inteleg de unde treaba cu vibratia asta :(( va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac si in medicul meu nu mai am incredere si pana ajung la orl dureaza iar 20 zile...intre timp as vrea sa stiu ce controale sa fac si ce sa cer
Inca ceva..am observat niste cojite transparente la ureche...o fi posibil sa se fi pus pe timpan ? Totusi nu a trecut mult de cand am fost aspirata, sunt 14 zile :(( din care 10 am tot pus picaturi pt iritatia ce o am
1 era corect sa postezi tot acolo unde ai postat prima data..sa stim depsre ce vorbim
2 cred ca este o otomicoza nevindecata
dupa un timp se cumuleaza secretii lipte de timpan si necesita curatarea la cab. ORL
3 ai uccat urechea permanent cu servetele de hartie si uscator de par?? sa nu ajunga nic i aburi, nici transpiratie in ureche???
2 cred ca este o otomicoza nevindecata
dupa un timp se cumuleaza secretii lipte de timpan si necesita curatarea la cab. ORL
3 ai uccat urechea permanent cu servetele de hartie si uscator de par?? sa nu ajunga nic i aburi, nici transpiratie in ureche???
Alte subiecte recente din această secțiune: