Probleme depresie escitalopram

10-03-2016
Aroxi
Nu este medic/terapeut
Aroxi
Bună, totul a început acum 3 ani când m-am confruntat cu atacuri de panică/spasmofilie (nu s-au putut decide cei de la urgenţe ce am) şi depresie, plângeam din orice, eram agitată speriată..şi m-au trimis la psihiatrie
9 comentarii
0
11-03-2016, ora 04:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Si ai facut tratament ?
0
11-03-2016, ora 05:55
Aroxi
Nu este medic/terapeut
Aroxi
Nu ştiu de ce mi s-a pus şi mesajul acesta neterminat, dar vă dau copy paste la cel intreg
0
11-03-2016, ora 05:56
Aroxi
Nu este medic/terapeut
Aroxi
Bună, totul a început acum 3 ani când m-am confruntat cu atacuri de panică/spasmofilie (nu s-au putut decide cei de la urgenţe ce am) şi depresie, plângeam din orice, eram agitată speriată..şi m-au trimis la psihiatrie.. Acolo am stat de vorbă cu psihologul şi psihiatrul şi mi-au dat frontin şi bromazepam câteva luni după care am luat doar escitalopram timp de 3 ani aproape. Şi-au făcut efectul intr-un final, acum 3 luni am renunţat la ele, problema este ca m-am îngrăşat un kg pe lună aproape in aceşti 3 ani... Sunt disperată, continui să mă îngraş, am făcut analize de hormoni, tiroidă..şi nu am nimic. Dacă cineva poate să îmi dea nişte sfaturi as fi recunoscătoare! O seară plăcută ☺
0
11-03-2016, ora 07:21
Psiholog Camelia Stavarache
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Camelia Stavarache
Este o depresie atipica cu ingrasare si probabil, hipersomnie care necesita un program sustinut de psihoterapie. Succes! Psiholog principal Camelia Stavarache, psihoterapeut Psihosucces
0
11-03-2016, ora 09:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu se intelege exact pentru ce aveti nevoie de sfaturi. In privinta ingrasatului sau au revenit simptomele depresiei.
0
12-03-2016, ora 21:40
Aroxi
Nu este medic/terapeut
Aroxi
În urma tratamentului m-am îngrăşat(presupun), dar nu înţeleg de ce, şi cum de nu îmi revin după trei luni după ce am încetat să mai iau escitalopram..
0
12-03-2016, ora 21:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Asa sunt aceste medicamente.
Dieta si sport.
0
12-03-2016, ora 21:49
Aroxi
Nu este medic/terapeut
Aroxi
Deci e normal să îngraşe? L-am tot întrebat pe psihiatru dacă de la ele mă tot îngraş şi îmi zicea că sub nici o formă..
0
13-03-2016, ora 10:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Minte. Aceste medicamente fac pofta de mancare. Ati mancat mai mult.
Scrie si pe prospectul lor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.