Probleme depresie escitalopram

Bună, totul a început acum 3 ani când m-am confruntat cu atacuri de panică/spasmofilie (nu s-au putut decide cei de la urgenţe ce am) şi depresie, plângeam din orice, eram agitată speriată..şi m-au trimis la psihiatrie
9 comentarii

Nu ştiu de ce mi s-a pus şi mesajul acesta neterminat, dar vă dau copy paste la cel intreg

Bună, totul a început acum 3 ani când m-am confruntat cu atacuri de panică/spasmofilie (nu s-au putut decide cei de la urgenţe ce am) şi depresie, plângeam din orice, eram agitată speriată..şi m-au trimis la psihiatrie.. Acolo am stat de vorbă cu psihologul şi psihiatrul şi mi-au dat frontin şi bromazepam câteva luni după care am luat doar escitalopram timp de 3 ani aproape. Şi-au făcut efectul intr-un final, acum 3 luni am renunţat la ele, problema este ca m-am îngrăşat un kg pe lună aproape in aceşti 3 ani... Sunt disperată, continui să mă îngraş, am făcut analize de hormoni, tiroidă..şi nu am nimic. Dacă cineva poate să îmi dea nişte sfaturi as fi recunoscătoare! O seară plăcută ☺

Este o depresie atipica cu ingrasare si probabil, hipersomnie care necesita un program sustinut de psihoterapie. Succes! Psiholog principal Camelia Stavarache, psihoterapeut Psihosucces

Nu se intelege exact pentru ce aveti nevoie de sfaturi. In privinta ingrasatului sau au revenit simptomele depresiei.

În urma tratamentului m-am îngrăşat(presupun), dar nu înţeleg de ce, şi cum de nu îmi revin după trei luni după ce am încetat să mai iau escitalopram..

Deci e normal să îngraşe? L-am tot întrebat pe psihiatru dacă de la ele mă tot îngraş şi îmi zicea că sub nici o formă..

Minte. Aceste medicamente fac pofta de mancare. Ati mancat mai mult.
Scrie si pe prospectul lor.
Scrie si pe prospectul lor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Anticonceptionale - crestere in greutate?
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 50depresia si anti-depresivele
- 7efecte post tratament cu cipralex, in sarcina
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 4hipotiroidie... incerc sa slabesc si nu reusesc
- 8Cand ma trezesc ma simt tare rau, simt creierul amortit
- 19Solianul si antidepresivele
- 1medicamente coaxil si xanax
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 0Efecte antidepresive
- 15Nu isi fac efectul antidepresivele!!!
- 4Stimuloton pentru anxietatea sociala
- 2Dependenta alventa
- 2De ce nu dai in mama fericirii cu Prozac?
- 10Paroxetina (Paxetin, Seroxat, Arketis)
- 2Tratament ADHD
- 11Dacă beau antidepresive pot să uit ceva?
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: