probleme genitale barbat

Buna seara incep prin a ma prezenta : ma numesc florentina si as avea si eu nevoie de un raspuns din partea dvs cu privire la o problema si anume:
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
1 comentarii

Sa mergeti la doctorul dermatolog, numai el va poate spune cu exactitate despre ce este vorba. Probabil ca va va recomnda sa va faceti impreuna si un set de analize. Mult succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cam de 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 14Capul penisului rosu
- 5pielea crapata la baza penisului de vreo 3 luni
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 5depigmentare a pielii din jurul penisului
- 3puncte rosii cu un lichid galben in zona genitala
- 6va rog ajutati-ma: problema cu penisul
- 3dupa sex, mi-au aparut niste bubite pe penis
- 6probleme cu penisul
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 0Penis nedezvoltat(sunt disperat).
- 0Dureri ale penisului la atingere
- 1Penis subtiat!
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 3Grosimea penisului prea mare
- 0Un grup de mici proeminenţe aparute la baza penisului
- 1Bubite albe pe pielea penisului
- 0Probleme sub preput
- 0Vena la nivelul penisului
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: