probleme genitale barbat
Buna seara incep prin a ma prezenta : ma numesc florentina si as avea si eu nevoie de un raspuns din partea dvs cu privire la o problema si anume:
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
1 comentarii
Sa mergeti la doctorul dermatolog, numai el va poate spune cu exactitate despre ce este vorba. Probabil ca va va recomnda sa va faceti impreuna si un set de analize. Mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Moare la intrare:((
- 5de un an mi-au aparut niste bubite pe penis, cum scap de acestea?
- 5Bubite penis.. se simt ca si cum as avea ceva ca niste bilute sub piele
- 50bubite rosii pe capul penisului? basici?
- 2bubite pe preput
- 35Bubite rosii in jurul penisului + poze (cenzurate)
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 4se jupeste capul penisului
- 5probleme cu penisul...
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 4Iritatie sau Infectie
- 4bubite ca niste cosuri
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 2Problema bubite penis
- 0Penis mov
- 3bubite pe capul penisului
- 0Sange la penis
- 1Bubite pe penis
- 1VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
- 4Salutare! Ajutatima cu un sfat! Ce poate fi așa ceva!?
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: