probleme genitale barbat
Buna seara incep prin a ma prezenta : ma numesc florentina si as avea si eu nevoie de un raspuns din partea dvs cu privire la o problema si anume:
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
1 comentarii
Sa mergeti la doctorul dermatolog, numai el va poate spune cu exactitate despre ce este vorba. Probabil ca va va recomnda sa va faceti impreuna si un set de analize. Mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Problema la penis
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 111Penis prea mic
- 6preputul penisului
- 5problema... dubioasa: imi tot apare o depunere albicioasa pe gland
- 3E ceva in neregula? Normal?
- 8Este o marime normala?
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 7crapaturi la decalotare plus pete albe
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 4probleme cu penisul.
- 2Problema cu pielea ce acopera capul penisului
- 0Problema penis
- 0bube pe penis
- 1problema penis!
- 1Bubite rosii pe varful penisului
- 0Alergie Penis
- 1Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
- 1VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: