probleme genitale barbat
Buna seara incep prin a ma prezenta : ma numesc florentina si as avea si eu nevoie de un raspuns din partea dvs cu privire la o problema si anume:
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
1 comentarii
Sa mergeti la doctorul dermatolog, numai el va poate spune cu exactitate despre ce este vorba. Probabil ca va va recomnda sa va faceti impreuna si un set de analize. Mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pete rosii pe penis
- 6preputul penisului
- 17probleme cu penisul
- 5bubite pe penis, nu dor, nu se sparg, nu ma mananca
- 5pe scrot mi-au aparut 5 umflaturi de marimea unei boabe de orez
- 3umflatura la baza penisului
- 13Penis ciudat
- 14Probleme cu penisul
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 1pielea uscata pe capul penisului
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 0Problema la penis.
- 1Probleme cu penisul, prima relatie sexuala
- 3pielea penis umflata
- 1Besici sub capul penisului
- 0Vena Penis
- 0Mica proeminenta pe capul penisului (arata ca un cos mai mic)
- 0O buba asemănătoare unui neg s au cos pe penis
- 1Chist pe gandul penisului - baiat 6 ani
- 0Bubite albe pe penis.
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: