probleme genitale barbat
Buna seara incep prin a ma prezenta : ma numesc florentina si as avea si eu nevoie de un raspuns din partea dvs cu privire la o problema si anume:
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
1 comentarii
Sa mergeti la doctorul dermatolog, numai el va poate spune cu exactitate despre ce este vorba. Probabil ca va va recomnda sa va faceti impreuna si un set de analize. Mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am BTS?
- 10papule perlate sau radacini de par?
- 4o problema de 1 an: bubite pe penis
- 9sfat va rog: am niste bubite albe ca niste cosuri!
- 5Buba, cos sau ?! pe atza aproape de baza :(
- 12rani pe penis... ?!
- 22Usturime penis
- 24Problema grava penis
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului
- 314 ani si doresc un raspuns daca se poate
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 9Pete albe pe capul penisului, la baza capului.
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 7Posibila contaminare ?
- 10Problema Penis
- 2Problema penis
- 1Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
- 1Mica gaura in ata
- 0Buba pe uretra
- 1Bubite pe penis
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: