probleme genitale barbat
Buna seara incep prin a ma prezenta : ma numesc florentina si as avea si eu nevoie de un raspuns din partea dvs cu privire la o problema si anume:
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
1 comentarii
Sa mergeti la doctorul dermatolog, numai el va poate spune cu exactitate despre ce este vorba. Probabil ca va va recomnda sa va faceti impreuna si un set de analize. Mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 5Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 8piele crapata pe penis
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 8Urgent ! de cateva zile mia aparut ceva in jurul penisului
- 4Pete albe pe penis
- 9din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 4De vreo 3 ani am niste bubite mici albe pe capul penisului...
- 10secretie culoare alba - penis
- 7Posibila contaminare ?
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 1Vene umflate pe penis
- 3Bubita ata penis
- 2Bubite de culoarea pielei sub pielea penisului si a testiculelor
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: