probleme psihice?
nu stiu ce sa cred. cind intru in magazinele mari unde este agitatie si lumina puternica ma ia ameteala si merg de parca as fi baut, ma clatin. ce ar putea fi oare? multumesc tuturor celor care ma ajuta si macar cu un sfat.
3 comentarii
incearca sa gasesti un psiholog in orasul tau. Sigur te poate ajuta.Si te rog sa ai incredere ca te poate ajuta.
Este bine sa te adresezi uni psiholog pt ca te poate ajuta dar primordial este sa consulti un medic neurolog pentru a elimina o cauza organica a acestor ameteli.Sa fii anxioasa in aglomeratie este un aspect dar sa ai ameteli de sa mergi ca un om beat, este deja o boala, care pt moment depaseste sfera psihologului.
seamana cu agorafobia insa cei care sufera de aceasta boala nu au simptomele doar in magazine, ci in spatii deschise, cu multa lume si lumina (adica e posibil sa fie si pe strazi). mergi la un psiholog sa-ti faci o evaluare psihica si daca se dovedeste a fi mai mult decat o simpla spaima, tratabila cu terapie, el ar putea sa te recomande unui psihiatru.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteli puternice cand merg prin soare
- 8ameteli - pierderea echilibrului
- 19Frunte si tample umflate
- 4ameteli foarte puternice de aproape un an
- 3ameteala ca un vartej
- 7Stare proasta, analize ok
- 10Stare generala proasta inexplicabila
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 0Cum pot scapa de ameteli?
- 4ameteli va rog un sfat
- 0ameteala dupa otoscleroza
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 15Ameteala si stare da rau
- 0Starea mea: voma si ameteli
- 2ameteli, pierderea echilibrului
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
- 2Ameteala si dezechilibru
- 4Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: