probleme psihice?
nu stiu ce sa cred. cind intru in magazinele mari unde este agitatie si lumina puternica ma ia ameteala si merg de parca as fi baut, ma clatin. ce ar putea fi oare? multumesc tuturor celor care ma ajuta si macar cu un sfat.
3 comentarii
incearca sa gasesti un psiholog in orasul tau. Sigur te poate ajuta.Si te rog sa ai incredere ca te poate ajuta.
Este bine sa te adresezi uni psiholog pt ca te poate ajuta dar primordial este sa consulti un medic neurolog pentru a elimina o cauza organica a acestor ameteli.Sa fii anxioasa in aglomeratie este un aspect dar sa ai ameteli de sa mergi ca un om beat, este deja o boala, care pt moment depaseste sfera psihologului.
seamana cu agorafobia insa cei care sufera de aceasta boala nu au simptomele doar in magazine, ci in spatii deschise, cu multa lume si lumina (adica e posibil sa fie si pe strazi). mergi la un psiholog sa-ti faci o evaluare psihica si daca se dovedeste a fi mai mult decat o simpla spaima, tratabila cu terapie, el ar putea sa te recomande unui psihiatru.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 12IRM coloana cervicala
- 10ameteli - cum scap?
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 8Stare ciudata de ameteala
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 0ameteala continua si mici dureri de cap in zona fruntii
- 0ameteala permanenta
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 0Stari de voma, ameteala
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 6spasme musculare involuntare+agitatie+puls accelerat...
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 4cornete nazale
- 0Ameteala
- 1Episoade de ameteli
- 1Agitatie psihica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: