probleme psihice?
nu stiu ce sa cred. cind intru in magazinele mari unde este agitatie si lumina puternica ma ia ameteala si merg de parca as fi baut, ma clatin. ce ar putea fi oare? multumesc tuturor celor care ma ajuta si macar cu un sfat.
3 comentarii
incearca sa gasesti un psiholog in orasul tau. Sigur te poate ajuta.Si te rog sa ai incredere ca te poate ajuta.
Este bine sa te adresezi uni psiholog pt ca te poate ajuta dar primordial este sa consulti un medic neurolog pentru a elimina o cauza organica a acestor ameteli.Sa fii anxioasa in aglomeratie este un aspect dar sa ai ameteli de sa mergi ca un om beat, este deja o boala, care pt moment depaseste sfera psihologului.
seamana cu agorafobia insa cei care sufera de aceasta boala nu au simptomele doar in magazine, ci in spatii deschise, cu multa lume si lumina (adica e posibil sa fie si pe strazi). mergi la un psiholog sa-ti faci o evaluare psihica si daca se dovedeste a fi mai mult decat o simpla spaima, tratabila cu terapie, el ar putea sa te recomande unui psihiatru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 59Sindrom vertiginos.. ameteli, dezechilibru
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 3slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 0Anemie, ameteli, stres
- 16Neuro sau ORL?
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 9Ameteala permanenta
- 4Ametela la miscare
- 11Amețeli
- 2Iar intreb..
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 2Stare generala rea, ameteli
- 1Amețeli și temperatura foarte scăzută!
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 4Ajutați-mă. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua.
- 1Agitatie psihica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: