prostata | Forumul Medical ROmedic

prostata

04-05-2010
eusinumaieu123
Nu este medic/terapeut
eusinumaieu123
dimensiuni : 40.5/46.7/62.3 mm
contu r: boselat
volum : 61.5 cmc
ecostructura : difuz neomogena ( central si posterior se vizualizeaza mici zone ecodense)

Anterior se vizualizeaza nodul adenomatos de 20.5/24.6/25.9mm- volum 6.7cmc

nu am dureri la urinat, nu am vazut singe in urina, noaptea mictionez cel mult de 2 ori !!
nu cunosc pe nimeni din familie cu probleme de prostata sau cancer de prostata!
5 comentarii
0
08-06-2010, ora 19:55
juji
Nu este medic/terapeut
juji
Buna ziua.Am fost diagnosticat in ianuarie cu adenocarcinom de prostata cu PSA 58.Dupa biopsie avind scorulGleason(2+3) 5 siT3b am urmat 3 luni tratament cu Casodex si Zoladex o injectie pe luna.Dupa tratament am avut PSA 0, 57.Am fost internat si mi sa facut rezectie extensiva TUR-IS.Urinez cu putin singe.Azi a venit rezultatul histopatologic si scrie asa;Pe fragmentele recoltate apare aspectul unei hiperplazii benigne de prostata cu PIN de grad inalt si 3 focare de adenocarcinom prostatic paton Gleason2, 2 scor Gleason4.Pat de rezectie cu plaje de adenocarcinom prostatic.La control nu mi sa spus decit ca mai am 4 gr de prostata si sa vin peste 3 luni la control.Daca se poate sa-mi explicati mai pe intelesul meu daca e bine sau e de rau. Multumesc
0
15-07-2010, ora 19:48
tavyy
Nu este medic/terapeut
tavyy
tatal meu are 60 ani.a fost diagnosticat cu adk-p si metastaze osoase.t4 scor gleasson 4+4.am facut castrare si tratam cu cazodex si zometa 1/luna.are perioade bune dar si rele.diagnosticat anul trecut si fara mari sperante.dar dzeu a vrut sa traiasca si duce boala de ceva timp si tot nu se lasa.nu disperati luptati.nu se moare din aceasta boala.-*



(*modificat de administrator)
0
15-09-2014, ora 15:23
maobuy
Nu este medic/terapeut
maobuy
Dupa aproape 2 ani in care am avut PSA ridicat si am facut tot felul de teste am comandat Prostadvance. L-am luat doua luni si am facut testul pt PSA si mi-a iesit o valoare in parametrii normali, medicul meu urolog mi-a recomandat sa continui sa il iau pentru ca prostata s-a micsorat in volum, chiar daca iau medicamnete pt diabet. Nu ma mai trezesc noaptea sa ma duc la baie, iar in timpul zilei nu mai alerg mereu la toaleta. Recomand cu caldura, eu l-am luat de pe www.prostadvance.ro.
0
23-10-2014, ora 11:51
paulppp
Nu este medic/terapeut
paulppp
Buna ziua,

Am 38 ani si in urma examenului sumarului de Urina mi-a iesit SRY +-(prezent), iar la examenul de sange Limfocite marite 47, si Neutrofile segmentate scazute 47. La examenul ecografic mi s-a descoperit la rinichiul drept piatra de 6mm si un chist de 2, 5 cm, la rinichiul stang un chist de 1, 5 cm iar prostata este mairita la 4, 5 cm!

Ce imi recomandati?, sunt foarte stresat de aceste probleme, deoarece bunicul meu a murit de cancer la prostata si tatal a avut un focar de cancer de gradul 0 la vezica si un focar de cancer la rect de la limita superioara a gradului 3 in 2011 fiind operat de ambele probleme!
0
25-10-2014, ora 21:22
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu sunt pacient de cancer renal, si te sfatuiesc sa mergi cu aceste analize la un medic specialist si eventual sa-ti faca si o ecografie, eu din cate am vazut in spitalul unde mam operat de mai multe ori pietrele erau sparte si pe urma se eliminau dar trebuie neaparat sa te vada un specialist, conteaza si localizarea, marimea etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Simptome frecvente în cancerul de prostată - când mergem la medic?
  • Beneficiile practicării yoga pentru sănătatea prostatei
  •