Prurit vaginal
Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu prurit vaginal (la intrare), jena, usoara usturime, senzatie de urinare frecventa insotita de frison, mai accentuate in zilele de menstruatie. Momentan..secretia vaginala imi pare normala, fara miros. Poate fi vorba de candidoza? Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Buna ziua! Sunt noua pe acest site și nu știu unde as putea scrie despre problema mea, așa că m.am hotărât să cer aici un sfat. Iau pastile Roaccutane de aproximativ 2 luni. Ultima menstruația mi.a întârziat 10 zile în condițiile în care înainte aveam menstruație regulata. Am făcut 2 teste de sarcina și au ieșit negative. Roaccutane poate influenta atât de grav menstruația?? Dacă da, de ce?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 6am usturimi cand fac sex
- 1urinare din 2 in doua ore
- 6Am avut o scurgere maro 2-3 zile, dupa aceea m-a usuturat putin = infectie?
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 4urinat des la barbati
- 2Usturime la contact sexual
- 2mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare
- 3prurit in zona superioara a pieptului si inghinal
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 5Modificari de tip trofic... ce inseamna?
- 0durere partea stanga si urinare frecventa!
- 2Usturimi la contactul sexual de 2 ani !!
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 10arsura, usturime, disconfort zona genitala
- 0Interpretare analize ginecologie
- 0Menstruatie sau sangerare de sarcina
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa Pruritul vaginal mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: