Prurit vaginal
Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu prurit vaginal (la intrare), jena, usoara usturime, senzatie de urinare frecventa insotita de frison, mai accentuate in zilele de menstruatie. Momentan..secretia vaginala imi pare normala, fara miros. Poate fi vorba de candidoza? Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Buna ziua! Sunt noua pe acest site și nu știu unde as putea scrie despre problema mea, așa că m.am hotărât să cer aici un sfat. Iau pastile Roaccutane de aproximativ 2 luni. Ultima menstruația mi.a întârziat 10 zile în condițiile în care înainte aveam menstruație regulata. Am făcut 2 teste de sarcina și au ieșit negative. Roaccutane poate influenta atât de grav menstruația?? Dacă da, de ce?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 15O recomandare si un sfat
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 2usturime dupa sex. durere la penetrare
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 7Urinez foarte des
- 2Usturime penis
- 4vaginita mixta - cum se transmite?
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 1Inelul contraceptiv - usturimi si mâncarimi
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 10arsura, usturime, disconfort zona genitala
- 1Usturime in zona genitala
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 0Usturime in zona genitala
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa Pruritul vaginal mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: