Prurit vaginal

Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu prurit vaginal (la intrare), jena, usoara usturime, senzatie de urinare frecventa insotita de frison, mai accentuate in zilele de menstruatie. Momentan..secretia vaginala imi pare normala, fara miros. Poate fi vorba de candidoza? Va multumesc.
2 comentarii

Buna ziua,
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes

Buna ziua! Sunt noua pe acest site și nu știu unde as putea scrie despre problema mea, așa că m.am hotărât să cer aici un sfat. Iau pastile Roaccutane de aproximativ 2 luni. Ultima menstruația mi.a întârziat 10 zile în condițiile în care înainte aveam menstruație regulata. Am făcut 2 teste de sarcina și au ieșit negative. Roaccutane poate influenta atât de grav menstruația?? Dacă da, de ce?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi in zona inghinala
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 8incertitudine mare
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 2Usturimi ale uretrei
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 1Urinare fara durere, prostatita cronica
- 1Dureri genitale
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 1Iritaţii?
- 3Urinari dese
- 4urinari dese si cu usturimi
- 1probleme jos
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 1Mancarime în zona genitala
- 1Balanita recidiva
- 5Arsuri in zona genitala la barbati
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa Pruritul vaginal mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: