Prurit vaginal
Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu prurit vaginal (la intrare), jena, usoara usturime, senzatie de urinare frecventa insotita de frison, mai accentuate in zilele de menstruatie. Momentan..secretia vaginala imi pare normala, fara miros. Poate fi vorba de candidoza? Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Buna ziua! Sunt noua pe acest site și nu știu unde as putea scrie despre problema mea, așa că m.am hotărât să cer aici un sfat. Iau pastile Roaccutane de aproximativ 2 luni. Ultima menstruația mi.a întârziat 10 zile în condițiile în care înainte aveam menstruație regulata. Am făcut 2 teste de sarcina și au ieșit negative. Roaccutane poate influenta atât de grav menstruația?? Dacă da, de ce?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ajutor!!!vulvita?
- 3usturimi in zona genitala dupa contactul sexual
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 1mancarime si usturime!
- 1Urinez foarte des!!!!!!
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi
- 2infectie
- 0Iritatie penis
- 0Mancarime cap penis !!!
- 0Senzatia de urinare
- 1Mâncarimi si secretie in exces
- 0Interpretare urocultura si psa
- 1Mancarime în zona genitala
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 2Mâncărime scrot
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
- 1Ajutați mă ! După fiecare contact sexual ma ustura
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa Pruritul vaginal mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: