Prurit vaginal
Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu prurit vaginal (la intrare), jena, usoara usturime, senzatie de urinare frecventa insotita de frison, mai accentuate in zilele de menstruatie. Momentan..secretia vaginala imi pare normala, fara miros. Poate fi vorba de candidoza? Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Buna ziua! Sunt noua pe acest site și nu știu unde as putea scrie despre problema mea, așa că m.am hotărât să cer aici un sfat. Iau pastile Roaccutane de aproximativ 2 luni. Ultima menstruația mi.a întârziat 10 zile în condițiile în care înainte aveam menstruație regulata. Am făcut 2 teste de sarcina și au ieșit negative. Roaccutane poate influenta atât de grav menstruația?? Dacă da, de ce?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am nevoie de un raspuns: senzatie de durere in timpul sexului
- 15Mancarimi puternice!
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 4urinari dese la o fetita de 4 ani si 9 luni
- 16Rinichii sau cancer?
- 1Tratament naturist pentru urinari dese
- 4Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes?
- 4Mancarime in zona genitala
- 7Fisurarea preputului
- 0URINARE FRECVENTA
- 6O posibila candidoza?
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 3Urinat des, analize bune
- 3Usturime, urinari frecvente barbat 28 de ani
- 1Bubițe pe testicule
- 0Urinez des si imi cade parul excesiv
- 2Frisoane fara febra
- 3Urinari frecvente.
- 2Prietena mea are o problema
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa Pruritul vaginal mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: