Prurit vaginal
Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu prurit vaginal (la intrare), jena, usoara usturime, senzatie de urinare frecventa insotita de frison, mai accentuate in zilele de menstruatie. Momentan..secretia vaginala imi pare normala, fara miros. Poate fi vorba de candidoza? Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
un diagnostic fara efectuarea unui examen de secretie vaginala nu este concludent; va recomandam sa efectuati un examen de secretie si un sumar de urina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Buna ziua! Sunt noua pe acest site și nu știu unde as putea scrie despre problema mea, așa că m.am hotărât să cer aici un sfat. Iau pastile Roaccutane de aproximativ 2 luni. Ultima menstruația mi.a întârziat 10 zile în condițiile în care înainte aveam menstruație regulata. Am făcut 2 teste de sarcina și au ieșit negative. Roaccutane poate influenta atât de grav menstruația?? Dacă da, de ce?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 2de ceva timp am o senzatie de a urina foarte des.cantitatea de urina e foarte mic
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 6Am avut o scurgere maro 2-3 zile, dupa aceea m-a usuturat putin = infectie?
- 14Cistita
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 0senzatie de urinare continua si durere in partea de jos a spatelui
- 9usturimi vaginale
- 7Oboseala si somnolenta exagerata
- 0Iritatie penis
- 1probleme jos
- 0Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
- 1Urgent ! Ajutor
- 0Infectie sau paranoia?
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 0Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
- 0Urinări foarte dese și mâncărime vaginală
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa Pruritul vaginal mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: