psihoza etilica
buna seara, unchiul meu a fost internat la spitalul judetean ph la chirurgie plastica pt ca s-a fript la un picior(beat)a scapat apa fierbinte pe el.a stat 2 zile fara bautura si a fost transferat la psihiatrie cu halucinatii delir si toate cele, doctorul a zis ca se va face bine dar as vrea sa il internez la un centru de dezalcoolizare dupa, imi puteti spune un centru in bucuresti?el e la al doilea episod!
3 comentarii
Buna seara, incercati la Spitalul Obregia
Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, Sos. Berceni nr. 10, Sector 4, Bucuresti
Pe lângă tratament eu mai recomand și o consiliere psihologică a persoanei consumatoare de alcool pentru a-l ajuta să identifice motivele care l-au făcut să consume alcool, ritualurile asociate cu consumul de alcool si secventa acestora;să găsească motivația necesară pentru a renunța la alcool, sa-și construieasca un nou stil de viață.
Pentru început e nevoie și de o consiliere a familiei pentru a ști cum să relaționeze cu el și a-l sprijini în acest demers.
Numai tratamentul fără o consiliere sau psihoterapie nu are efecte pe termen lung.
Pe lângă tratament eu mai recomand și o consiliere psihologică a persoanei consumatoare de alcool pentru a-l ajuta să identifice motivele care l-au făcut să consume alcool, ritualurile asociate cu consumul de alcool si secventa acestora;să găsească motivația necesară pentru a renunța la alcool, sa-și construieasca un nou stil de viață.
Pentru început e nevoie și de o consiliere a familiei pentru a ști cum să relaționeze cu el și a-l sprijini în acest demers.
Numai tratamentul fără o consiliere sau psihoterapie nu are efecte pe termen lung.
Buna ziua, daca va intereseaza va pot recomanda eu o clinica privata fff buna pentru dependenta de alcool
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sevraj psihologic sau depresie?
- 4Intrebare referitoare la experienta de blackout
- 1Soțul meu este alcoolic sau nu ?
- 1Probleme cu alcoolul!
- 5Probleme cu alcoolul
- 1AA in Focsani?
- 5Soț alcoolic
- 4Sotul meu bea multa bere, zilnic, de mult timp
- 2Vreau sa știu dacă sunt alcoolica!
- 3Abstinent de 8 luni cu cancer confirmat recent poate bea?!?