pt d nul dr FLUERARU
Buna ziua Am fost diagnosticata cu otita colesteatomoasa, dar in urma tomografieiei concluzia este :(scriu ceea ce scrie pe rezultatul C.T : IMAGINEA PLEDEAZA IN FAVOAREA UNEI OTOMASTOIDITE DREPTE CU CARACTER INFLAMATOR CRONIC CU TIMPANO-SCLEROZA SI OSTEOSPONGIOZA DREAPTA Am CIDIUL, AS VREA SA VI L TRIMIT DACA SE POATE !? CUM AS PUTEA? DACA SE POATE SA VA UITATI (VA ROG FRUMOS ! ) PESTE SD SI PESTE REZULTATUL COMPLECT DE LA C.T. Precizez ca acum nu sunt sub nici un tratament medicamentos (si chiar mi e frica, sa nu apara vreo complicatie pina una alta ), dar am luat in urma cu 3 sapt CIFRAN 10 zile ATAT altceva nu mi s a indicat , iar acum sunt derutata din cauza unui alt diag si poate sunt ambele (COLESTEATOMUL) si OTOMASTOIDA ??? Si pana se afla exact care este diagnosticul ore nu ar trbui sa iau pPREVENTIV (PROFILACTIC) ceva antibiotice sa nu mi se EXTINDA MAI TARE INFECTIA??? DR RADIOLOG CARE A INTRPRETAT CT M IA SPUS CA SE VEDE O SECRETIE CARE EXISTA ACOLO OARE ACEA SECRETIE PRIN SIMPLU ASPIIRAT AL URECHII NU CRED CA IESE ORE CUM SE SCOATE PE LA CABINETELE PARTICULARE DR NU AM NUMAI ASPIRATOR !!?? SFATUITI MA VA ROG DOMNULE DOCTOR CE TREBUIE SA FAC SI UNDE SA MA DUC SA GASESC SI APARATURA SI MEDICI COMPETENTI !!? LUNI AM SA VA TRIMIT PRIN FAX REZ CT DAR CD - UL CUM SA L TRIMIT??? (POSTA?) VA MULTUMESC MULT SI ASTEPT SFATURILE DV
2 comentarii
nu este cazul sa vad si CD.ul !
ii suficient rezultatul.
Diagnosticele de Otomastoidita si de colesteatom.. NU se exclud una pe cealalta.
Toate inflamatiile cronice a urechii medii( otitele) care implica si osul mastoidian se numesc Otomastoidite.. si pot fi de mai multe feluri..( conmgestiva, supurativa, polipoida. colesteatomatoasa, s.a)
Diagnosticul DVs. complet suna asa
Otomastoidita cronica, colesteamatoasa.!
asa gen de patololgie trebue operata.
foarte rar se obtin rezultate bune prin tratamente locale.
Sfatul meu este sa mergeti sa va internati in clinica ORL unde o sa va rezolve problema!
ii suficient rezultatul.
Diagnosticele de Otomastoidita si de colesteatom.. NU se exclud una pe cealalta.
Toate inflamatiile cronice a urechii medii( otitele) care implica si osul mastoidian se numesc Otomastoidite.. si pot fi de mai multe feluri..( conmgestiva, supurativa, polipoida. colesteatomatoasa, s.a)
Diagnosticul DVs. complet suna asa
Otomastoidita cronica, colesteamatoasa.!
asa gen de patololgie trebue operata.
foarte rar se obtin rezultate bune prin tratamente locale.
Sfatul meu este sa mergeti sa va internati in clinica ORL unde o sa va rezolve problema!
Alte subiecte recente din această secțiune: