Ptr domnul F.VALERIU
Anul trecut pe 1 august 2009 am plecat in Germania.in tara erau 36 grade celsius in germania erau 20grade cind m-am barbierit. m-i sa facut rau si am ajuns la spital.M-au pus niste perfuzi si m-iau spus ca este o dezhidratare si m-lau dat magneziu b 6. Am plecat acasa dupa 3 zile pentru ca nu ma simteam bine. Pe drum am urcat munti Alpi si m-l sa facut din nou rau m-la crescut tensiunea 155 cu 103 abia am ajuns acasa pt ca trebuia sa conduc si masina.Prin ungaria m-ia fost mai bime.ptr ca era mai cald.In tara am facut investigati si nu prea mi-au dat nici un diagnostic clar aveam ameteli staride rau.chiar si lesinuri Am ajuns sa faac operatie de deviere de sept si polipl si tot rau ma simteam amfost si la neurolog si mi-a spus ca sar putea sa fie atacuri de panica .am luat tratament cu xanax si asentra si tot rau ma simteam.apoi mi-am dat seama ca nu ma simt bine la schimbul de temperatura de la cald la frig si invers si mirosurile tari (parfum e.t.c.) .Acum am o nara infundata de tras aerul il trag pe nara dar de dat afara il dau foarte greu si cind stau intins pe spate maiales dimineata am nara desfundata si respir normal dupa ce ma ridic in picioare iar se infunda am mai fost la controlsi mi-au spus ca n-am nimic la nas..Ma puteti ajuta cu un diaagnostic .vine iarna si la frig i-mi este foarte foarte rau si incep sa tremur.
1 comentarii
scrie.mi pe mail
varsta, inaltimea, Kg. tensiunea arteriala toate bolile cronice, regimul alimentar si de hidratare
varsta, inaltimea, Kg. tensiunea arteriala toate bolile cronice, regimul alimentar si de hidratare
Alte subiecte recente din această secțiune: