punga de retractie aticala
in luna august 2013 am facut spalaturi in urechi la ORL(deoarece nu mai auzeam asa de bine si ameteam un pic), am avut niste dopuri mari de tot;nu mi s-a pus dezinfectant sau altceva dupa spalaturi;dupa asta au inceput problemele:ameteli si mai puternice(vertij, se invarte camera cu mine) si tinitus;am fost la ORL Focsani si am luat tanakan, betaserc dar ameteam mai tare;am fost la Bucuresti si mi-a gasit in urechea stanga punga de retractie aticala VC controlabila(fara infectie) si mi s-a zis ca timpanul a fost impins in urechea medie;mi-au facut si o redresare a otolitilor dar situatia nu s-a schimbat deloc;poate da aceasta punga de retractie vertij si tinitus?se poate face ceva in acest caz?cu ce as putea sa ma dau in urechi sa nu mai fac dopuri de ceara?cu stima si va multumesc anticipat
1 comentarii
1. dopurile de cear se fac in mod normal la intrarea in ureche..este suficient, dupa baie, sa uscati interiorul urechii cu uscatorul de par si sa stergeti ci servetelul de hartie ce se elimina din ureche. atat, fara abetisoare si alte inventii
2. punga de retractie putea sa se formeze daca aveti probleme cu respiratyia nazala si NU a functionat cum trebuie trompa lui eustache
sau din cauza acelui dop mare impins peste timpan
odata formata acea punga.. nu se mai poate vindeca.. decat chirurgical in clinica ORL spital universitar
2. punga de retractie putea sa se formeze daca aveti probleme cu respiratyia nazala si NU a functionat cum trebuie trompa lui eustache
sau din cauza acelui dop mare impins peste timpan
odata formata acea punga.. nu se mai poate vindeca.. decat chirurgical in clinica ORL spital universitar
Alte subiecte recente din această secțiune: