puroi la masea

17-04-2010
bengiamin
Nu este medic/terapeut
bengiamin
mi sa umflat in pareta de jos a maselei si tine deja de 3 zile.nu pot sa imi deschid nici gura cum trebe si mie greu sa inghit.. ar putea fi ceva periculos? puroiul poate afecta si gatul??
tratamentul pe care il iau este medoclav 1g
2 comentarii
0
17-04-2010, ora 14:29
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Iti ajuta tratamentul ? ( eu nu prea cred...)
0
13-11-2010, ora 01:37
gabriela_17_84
Nu este medic/terapeut
gabriela_17_84
Buna seara.
Sunt plecata in Spania..am avut noroc caci am cardul medical si asa pot sa-mi scot o masea gratis.Initial ea are si carie dar mi s-a spus ca are fisura la radacina(anul trecut), mi s-a pus un medicament si am ignorat-o..Nu am avut probleme pana acum ce am inceput sa mananc doar pe ea, a inceput sa ma doara tare, am fost si mi-a facut programare pentru luni sa mi-o scoata.Mi-a dat amoxacilina una la opt ore si ibuprofen de 600, la fel unul la opt ore, Intrebarea mea e, pana acum nu a fost imflata nici in exterior nici in interior.Dar din aceasta seara a inceput sa se imflameze...se vede la exterior.Adevarul e ca am simtit de 2 zile ca-mi pulseaza ceva in ea.Ce sa fac?sa-mi scot acel medicament cu un ac?(a fost pus exact in urma cu un an)..findca stiam k e bine sa o lasi libera...nu vreau sa se agraveze mai tare pana luni..sa mi se imflameze f tare maxilarul..Dar luand antibiotice si dc o las asa si nu o descoper, se poate agrava tare?.
Astept va rog din suflet urgent un mesaj sa pot fi linistita.Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns