purtator hepatita b

21-10-2010
yke91
Nu este medic/terapeut
yke91
as avea si eu o intrebare. sunt purtator de virus hepatic B(doar purtator, nu si infectat)..si doresc sa dau la academia militara..in fisa medicala care sa intocmeste, trebuie sa semnez ca nu sufar de epilepsie, boli infectioase cronice sau boli psihice..ca purtator de virus hepatic, ca incadrez in aceasta categorie sau nu? astept un raspuns. multumesc anticipat!
2 comentarii
0
21-10-2010, ora 19:56
andreea.0123
Nu este medic/terapeut
andreea.0123
pei pana sa ajungi acolo nu te supune la niste analize????exact in aceasta situatie a fost fratemio si nu l-au acceptat.pentru ca este o boala infecto-contagioasa.
0
07-05-2011, ora 14:39
soryin97
Nu este medic/terapeut
soryin97
salut am 18 ani la varsta de 1 an am primit perfuzie cu sange si am luat antigen am afcut heptatita de tip B mi sa spus ca de la perfuzie cu sange primit am luat acest virus acum am facut analize si cine imi poate sami dea un raspuns la rezultatul primit de medic TGO 21
TGP18
BIRULINA directa 0.33
BIRULINA totala 1.26
AgHBs 0.772 1.0S/CO:nonreactiv
1.0S/co:reactiv
VA ROG FRUMOS CINE MA POATE AJUTA SI PE MN LA ACEST REZULTAT CA NU STIU CE INSEAMNA SUNT PURTATOR DE HEPATITA SAU NU EU MA CONSIDER UN BAIAT NORMAL SI SANATOS VA MULTUMESC:x
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici