raceala la ovare

29-08-2007
anida
Nu este medic/terapeut
anida
as vrea si eu sa stiu cam care ar fii simptomele pentru raceala la ovare !
15 comentarii
0
25-09-2008, ora 00:00
82ramo
Nu este medic/terapeut
82ramo
o durere puternica, scurgeri de culoare galbuie si mirositoare, menstruatie prelungita si cate odata cheaguri si daca e raceala puternica dureri in timpul actului sexual.
0
27-11-2008, ora 13:51
covergirl
Nu este medic/terapeut
covergirl
a nu se confunda cistita(infectie a e vezicii urinare) cu anexita(inflamatie a ovarelor..raceala la ovare)..eu am facut o anexita de vreo luna de zile iar simptomele mele au fost doar dureri de ovare..nu foarte mari dar era acolo o durere mica si deranjanta..am fost la medic zilele astea pt ca m-am speriat oricum si din ec am citit pe net :) si mi-a dat tratament de 7 zile cu antibiotic, antiinflamator si supozitoare..deci simptomele difera de la caz la caz si cert e ca nu trebuie sa amani.
0
28-11-2008, ora 16:09
covergirl
Nu este medic/terapeut
covergirl
Patru din cinci femei au suferit cel putin o dată de anexită, o boală inflamatorie pelviană, care, dacă nu este tratată, poate provoca sterilitate sau sarcină extrauterină. Medicii avertizează, in special pe tinerele care pun moda inaintea sănătătii, să nu mai poarte pantaloni cu talie joasă, fuste si bluze scurte, cand e frig afară. Altfel, riscă să se imbolnăvească.
Anexita e o inflamatie a anexelor uterului, compuse din trompe si ovare(raceala la ovare de care intrebi).
Simptomele anexitei constau, in general, in dureri in partea de jos a abdomenului. Pot apărea insă si febra, stările de vomă, ametelile, durerile de cap, sangerările sau scurgerile alb-gălbui.
Există si cazuri cand, desi femeia suferă de anexită, boala nu se manifestă in nici un fel. Tratamentul pentru anexită constă in administrarea de antibiotice. Acestea trebuie recomandate insă de medic, in urma unor investigatii, nu trebuie luate la intamplare.
In plus, tratamentul trebuie urmat pană la capăt, desi simptomele s-ar putea să dispară inainte. Trebuie stiut că, dacă cineva a suferit o dată de anexită, boala poate reveni. Cu cat anexita apare mai des, cu atat creste gravitatea ei si riscul de a rămane cu probleme.
Atentie! Chiar dacă anexita nu este contagioasă, bacteriile care o produc sunt. De aceea, si partenerul dumneavoastră trebuie să se trateze. Altfel, riscati să vă imbolnăviti din nou.
Sunt recomandate băile calde
0
01-05-2009, ora 13:17
demonik
Nu este medic/terapeut
demonik
buna ziua.am si eu o intrebare...este posibil sa fiu racita la ovarea...dak am usturimi mari...imi vine sa ma duk la toaleta foarte des...si akm am o secretie maronie?.astept pareri...va multumesc anticipat :-*
0
07-05-2009, ora 18:41
covergirl
Nu este medic/terapeut
covergirl
Demonik..secretia maronie indica clar ca e vorba de o infectie..daca ai usturimi atunci cand faci pipi..mai degraba vorba de o cistita...adica e afectata vezica urinara...cele mai indicate sunt tratamentele cu antibiotice, si antiinflamatorii...dar sa mergi la un doctor sa-i explici simptomele si sa-ti dea medicamentele care trebuie.te pup si sa aud de bine
0
27-08-2009, ora 17:56
2frs
Nu este medic/terapeut
2frs
nu stiu daca intrebare mea se potriveste contextului, dar vreau sa-mi zica cineva in cazul unei sarcini extrauterina testul pt o sarcina normala iti indica oricum sarcina fie ea normala sau extrauterina ??????
0
30-09-2009, ora 16:51
lovely_mermaid
Nu este medic/terapeut
lovely_mermaid
am si eu o intrebare...dak ma puteti ajuta
raceala la ovare poate intarzia si venirea menstruatiei?
va multu :*
0
30-09-2009, ora 17:44
covergirl
Nu este medic/terapeut
covergirl
da
0
30-09-2009, ora 21:35
lovely_mermaid
Nu este medic/terapeut
lovely_mermaid
covergirl...acest "da" este pt mn?
:D
0
28-06-2011, ora 19:50
Goana
Nu este medic/terapeut
Goana
Am o problema de care inca nu pot scapa! Va rog mult pentru sfaturi!
Am 22 ani si traiesc in Austria. Merg regulat la 2 diferiti doctori ginecologi (o data la 3 luni), cica foarte buni.
Din ianuarie anul acesta am primit hemoroizi din nimic. Pur si simplu intr-o zi cu un scaun normal ca im fiiecare zi, au inceput sangerarile (asta a tinut 4 luni bune). M-am tratat cu diferite medicamente, masaje si tratamente energetice. Sa zicem ca mai mult sau mai putin sunt tratata si sangerari la toaleta nu mai sunt. Insa durerea inca mai este in regiunea anusului.

Marea problema este ca am dureri inainte de ciclu, pe timp de ciclu dureri foarte puternice in primele zile (spate, picioare, burta si cap) si dupa ciclu. Adica mereu!
Am mai facut inca un tratament de curand care ar fi trebuit sa rezolve durerile si inconfortul pe care il am in regiunea vaginala si anala (la stat pe scaun si mersul des la toaleta).

Sunt dansatoare de teatru si destul de des am contact cu podeau. Am un partener stabil de un an cu care folosesc protectie. Sunt vegetariana. Am grija de mine, caldura spate, picioare, mereu imbracata bine (chiar si vara cand soarele prajeste), la fel si pe podeaua de dans. Transpir mult, beau multa apa si ce este ciudat temperatura de corp vara este mult mai rece decat iarna, chiar daca am o suta de chesti pe mine.

In doctori nu mai am incredere si parerea mea a fost merecu pentru medicina naturista, hemeopatica.
Astept niste raspunsuri de la viiata voastra de zi cu zi si niste "leacuri babesti" care ar putea alina durerile si raceala.

Va multumesc mult!
Goana
0
31-08-2011, ora 18:43
12cygnes
Nu este medic/terapeut
12cygnes
ptr.Goana:citeste despre endometrioza.
0
09-09-2011, ora 10:49
1994
Nu este medic/terapeut
1994
buna. am si eu o problema. am dureri si simt k am nevoie mereu la toaleta. imi poate explica si mie ce as putea sa fac?
0
11-10-2011, ora 08:41
ana_bacanu93
Nu este medic/terapeut
ana_bacanu93
stiti si eu la fel am cam aceeasi problema prin martie a ince[ut sa am secretia apoasa, ba maronie ba roziu ba galben tot felul de culori dar miroase foarte urat atunci la inceput cand ma duceam la wc cand terminam urinatu simteam k imi iese un ac afara si ma durea dar a trecut asta dupaia eu de obicei am menstruatia la sfarsit sau la inceputul luni dar in luna aprilie aproape de sfarsit mia venit menstruatia mai repede si mia curs foarte mult sange si normal pe mine ma tine 4 sau 5 zile atunci ma tinut vreo 11 sau vreo 12 zile si cand ma schimbam de absorbant am vazut k era un cheag asa ai mare zici k era carne dar in sange asa multi miau spus k as fi fost insarcinata dar mi sa mai spus k e si raceala nu stiu ce sa cred k a fost aia nici nu mam dus la doctor k nu am crezut kk am ceva vreo raceala, dar secretia a continuat sa fie tot asa in timpul luni aproape de venirea menstruatiei secretia este maronie sau ca sangele da putin mai deschis galbena si foarte urat mirositoare si in timpul contactului sexsual ma doare cand ma atinge in partea dreapta adik ovarul drept dar nu tot timpul doar aproape de menstruatie...imi aparuse si niste bubite iritati nu stiu cum sa va zic dar nu sangerau nu nmic dar acum miau trecut dar tot cu secretia am ramas la fel acum o luna am fost la farmacie si mia dat farmacista niste antiinflamatorii si antibiotice dar nu sa mia trecut mirosul acela urat si a inceput sa ma doara mai in fiecare zi pe sub burta si am decis ca astazi sa ma duc si eu la un ginecolog sa vad ce se intampla deasta vam zis si voua sa imi dati si mie un sfat asa ce ar putea fii k mie foarte foarte frik sa nu cumva sa nu mai pot face copii k nu stiu ce reactie as avea in privinta asta mie tare frik dar cred in dumnezeu k ma va ajuta si nu ma va lasa sa mi se intample ceva rau va multumesc si astept raspunsuri, sfaturi...
0
05-01-2012, ora 18:29
hirjaba
Nu este medic/terapeut
hirjaba
buna ziua ! am 18 ani iar in perioada de menstruatie am dureri foarte mari si mai ales fac caderi de calciu...imi puteti spune vreun remediu sau ceva de genu sa pot sa scap de dureri..si aceste dureri se manifesta doar in prima zi de menstruatie.ast rasp
va poop
0
06-01-2012, ora 11:13
12cygnes
Nu este medic/terapeut
12cygnes
Pentru a evita caderile de calciu ar trebui sa iei inainte de a veni menstruatia, cu 5 zile, in timpul ei si 5 zile dupa, calciu de 1000 mg asociat cu magneziu.Din pacate eu eram clienta permanenta la urgenta, cand aveam varsta ta.Pentru asimilarea calciului trebuie sa nu bei cafea, cacao, ciocolata mai putina...sa eviti stresul, socurile emotionale,.Si produsele homeopate m-au ajutat mult, daca vrei o sa-ti scriu ce am luat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Răceala la ovare
  •