Raceala la timpan
Buna ziua. Vreau sa va intreb daca acest diagnostic este corect. Este vorba de tatal meu. Acum o luna a inceput sa aiba ameteli, fara dureri de cap. A fost la spital si i s-a spus ca are spondiloza si ca din aceasta cauza are aceste ameteli. A facut fizioterapie, au disparut ametelile, dar au revenit. Ieri seara a incercat sa se odihneasca putin, a simtit ca il deranjeaza ceva in ureche si s-a scarpinat. Greseala a fost ca a introdus putin degetul si cand l-a scos a facut ceva de genul unui vid. In clipa urmatoare a inceput sa-i curga sange din ureche. A fost la spital la urgenta pe sectia ORL si a primit diagnosticul de "raceala la timpan". Acum face tratament cu antibiotice (ampicilina) si picaturi de ureche (solutie auriculara cu cloramfenicol si flocinolon). A spus ca acum au disparut ametelile si se simte mult mai bine ca inainte. Va rog sa-mi spuneti daca acest diagnostic este corect si daca exista ceva riscuri. Nu stiu cat de periculos este acest lucru si ma tem sa nu fie vorba de alte cauze. Am uitat sa spun ca tata este diagnosticat cu hipertensiune, este in categoria bolnavilor cronici, are 58 de ani si aseara a avut tensiunea 13 cu 8. Pentru hipertensiune face tratement. Va rog sa-mi trimite-ti un raspuns. Va multumesc. Cu stima, Diana.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: