Radiografie Torace

03-08-2021
d80gabriel
Nu este medic/terapeut
d80gabriel
Buna ziua,
As dori sa lansez si eu o situatie petrecuta la locul de munca care mi-a afectat sanatatea.Din cauza aerului conditionat si a unui curent foarte rece venit de la un geam m-am ales cu dureri de spate ( in dreptul omoplatului ) care persista de la inceputul pandemiei intr-un final am facut o radiografie. Iar aceasta arata in felul urmator:

Fara leziuni active pleuropulmonare
Accentuarea desenului interstitial peribronhovascular infra hilar bilateral
Fara epansament pleural
Hiluri pulmonare cu arie de proiectie si intensitate normale
Cord configurat normal varstei

As dori orice ajutor posibil pentru ca nu imi da pace deloc spatele.Ce ar mai trebui sa fac unde sa ma mai duc? Medicul de familie mi-a dat Klacid dar nu m-a ajutat deloc.
Alte simptome: Corpul imi tremura mai tot timpul, ma simt din ce in ce mai slabit, Uneori simt dureri musculare atat la picioare cat si la brate ( zilele trecuta mi-am simtit bratul stang aproape imobilizat ) Am observat ca reactionez foarte urat la aer rece. De multe ori sub 20 grade fac frisoane rau de tot.In ultimele 3-4 luni am crampe abdominale si probleme cu inghititul, ba mai rau au fost situatii cand ma trezeam din somn fara sa mai respir. Am luat Controloc si este mai ok dar simt ca inca mai sunt probleme cu esofagul.Problemele cu spatele sunt din ce in ce mai dure, uneori am ameteli si simt ca imi pierd cunostinta.Daca inainte le simteam doar in dreptului omoplatului acum durerile se extind spre coaste si la rinichi.Culoare urinei pare schimbata si tensiunea mult mai mare. De un an si jumatate incerc sa gasesc o cale dar nu mai reusesc. Rog orice ajutor posibil.Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnificația opacităților pulmonare
  •