ragusita la 1 luna si 2 saptamani este grav ce sa fac?

19-02-2008
clim adina
Nu este medic/terapeut
clim adina
Buna ziua. Sunt ingrijorata ca puiul meu a ragusit. Plange cam mult este adevarat ca a plans si la baie pentru ca ii era foame si am fost sfatuita sa faca baie inainte masa. O sa am grija sa nu ii mai fie foame de acum incolo cand face baie. Pot face ceva? Este grav?
Multumesc, Adina
3 comentarii
0
26-02-2008, ora 00:00
AKY
Nu este medic/terapeut
AKY
Cred ca ar fi bine sa ii faceti baita de seara ceva mai devreme ca sa se si poata relaxa la masajul de dupa baie, care este important pentru somnul linistit al copilului.Nici sa ii dati laptele inainte de baie nu prea e bine ca apoi face baie cu burta plina.Si eu am patit la fel ii faceam baie la ora 21-21.30 si copilul era agitat din cauza foamei asa ca am schimbat ora, la ora 20.30 cu tot ritualul dureza minim 45 minute, apoi ii dau laptele de seara si doarme linistit copilul fara probleme.Cat despre raguseala, poate a racit, daca e vizibil deranjat de problema asta, este agitat si face febra ar fi bine sa sunati pediatrul.
0
01-03-2008, ora 00:00
clim adina
Nu este medic/terapeut
clim adina
Nu are febra. Raguseala vine si ii trece a doua zi. Dar s-a intamplat deja de doua ori. Daca ii schimb ora tot trebuie sa fie inainte de masa...
0
01-03-2008, ora 00:00
AKY
Nu este medic/terapeut
AKY
E bine ca nu face febra, dar cred ca raguseala are totusi o cauza.
Un tratament homeopat ati incercat?
Iar daca copilul mananca inainte de masa si nu sunt probleme cu baia de dupa, mai ales daca ati fost si sfatuita in acest sens, nu cred ca trebuie sa va ingrijorati prea tare.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: