Rana pe penis !
Buna ziu ma numesc Szabo Jozsef (am 18 ani)si as avea si eu o problema am pe penis o rana mai exact pe pielea care se intoarce pe cap. am fost la medic si mia zis sa cumper baneocin ! Problema este rana inco o duppa vro 1 luna ce deja aproape mi'o trecut am facut dragoste cu prietena si mia crepat rana sa facut mai mare in jur de 3 mm am mai folosit iaras prafu pe care mi'o recomandat doctoru da tot nu vrea sa treaca si pedeasupra am si niste crepaturi mici pe pielea penisului care ma ustura cand fac baie !! Am citit un articol de pe acest forum si am vazut ca domnu Dr.midorin42 a recomandat Fucidin la aceasta problema da articolu e vech ! din 2007 daca bine am citit comenturile. Intrebarea mea este ce sa fac sa iau fucidin ? sau ce sa fac ? :(
1 comentarii
Cumpara-ti sapun antimicrobian Protex si Nidoflor crema de la farmacie. te speli, usuci si ungi cu crema de doua ori pe zi. Chilot numai din bumbac.Si prietena ta sa faca o analiza a secretiei vaginale... intreab-o daca nu are scurgeri mai abundente, mancarime sau usturime.e posibil sa aiba o candidoza vaginala.Pana ce face si ea control utilizati prezervativ.
Alte subiecte recente din această secțiune: