Recomandare urolog bun + clinică pentru litoriţie Oradea Cluj | Forumul Medical ROmedic

Recomandare urolog bun + clinică pentru litoriţie Oradea Cluj

07-03-2016
senf
Nu este medic/terapeut
senf
Bună ziua,

Tatăl meu are 73 de ani un calcul la unul dintre rinichi (11 mm) care îl supără foarte tare în ultimul timp. Îmi puteţi recomanda un urolog bun în Oradea, plus un loc unde să facă litoriţie cu EWSL? Dacă se va putea, bineînţeles, am înţeles că nu în toate cazurile e posibil.

Până acum a mers la dr. Gheorghe Bumbu, care i-a spus că calculul e în poziţie caliceală şi că trebuie temporizat cât mai mult posibil, însă în ultimul timp are dureri tot mai dese şi mai greu de suportat (ia Nurofen, zice că nu îl prea ajută). Am văzut că se face EWSL la spitalul Pelican, în Oradea, însă nu ştiu calitatea medicilor de acolo (dr. Borza Ciprian, prof. dr. Teodor Maghiar, şi dr. Rahotă Bogdan).

Menţionez că tata a mai suferit şi o operaţie de extirpare a prostatei în 2012, toamna trecută PSA-ul i-a urcat la 0.45, iar chirurgul care l-a operat i-a recomandat să facă radioterapie. A făcut toate analizele, nu are metastaze osoase, trebuia să meargă la radioterapie de la 1 aprilie, însă radiologul i-a spus să îşi rezolve înainte problemele cu calculul renal dacă îl supără (i-a dat între timp tratament hormonal ca să ţină PSA-ul la niveluri mici). Mulţumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: