Recomandati-mi va rog un dr ORL f bun din Timisoara

04-08-2007
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Am probleme ORL iar in Arad dr sunt vai s-amar, sunt 2 care cica sunt buni, am fost la ambii dar fiecare imi zice altceva:|Am nevoie de un dr cu mult profesionalism care sa fie dedicat cu adevarat meseriei lui, sa nu fie superficial.Va multumesc.
6 comentarii
0
15-10-2007, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Haideti pina la Cluj si va vad cu tot dragul!Daca sinteti interesat, scrieti-mi si va voi da adresa mea.
0
18-11-2007, ora 00:00
samsara
Nu este medic/terapeut
samsara
eu ti o recomand pe doamna dr.Poenaru Sarau de la policlinica dr.catu
* Adresa: B-dul Victor Babes (denumire veche: Babes victor, Cartier: CAMPUS UNIV.-PIATA CRUCII), Nr. 27
* Telefon: 0256/494619
eu luni mi am scos amigdalele la ea, din pacate ieri a trebuit sa ma cauterizeze, nu preau stiu cat dureaza recuperarea dupa o extirpare a amigdalelor.?multa sanatate
0
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Multumesc mult.O sa imi fac o programare la dansa cat de curand.Pai din cate stiu eu recuperarea dureaza 2-3 saptamani.
0
samsara
Nu este medic/terapeut
samsara
multa sanatate iti doresc.este unul dintre cei mai bun medici or- ist din TM.
0
13-12-2007, ora 00:00
arianna80
Nu este medic/terapeut
arianna80
nu am nimic cu d-na sarau poenaru, e o profesionista, dar nu as recomada-o deloc.are atatia pacienti si timp atat de putin alocat la cabinet, incat consultatiile curg ca pe banda rulanta.nu merita, nimeni nu te asculta...
totusi, cand esti bolnav, ai nevoie si de un suport moral, o vorba, o detaliere a bolii, tratamentului ce-ti va fi administrat, etc.
la dansa nu mai ai aceste sanse.poti merge si te convingi!
insa ti-as recomanda o d-na deosebita- dr barbos carmen de la policlinica 4.are aparatura performanta, super conditii.sunt f multi pacienti, e adevarat, insa se ocupa f bine de fiecare in parte, nu la repezeala, are program zilnic la cabinet.
incearca si vei vedea diferenta, te asigur!
0
09-09-2014, ora 08:41
corina_ai
Nu este medic/terapeut
corina_ai
Carmen Barbos ??? Nu as recomanda-o la nimeni e de o MITOCANIE INCREDIBILA, mi-a spus cuvinte jignitoare asa din senin in mijocul discutiei depre tratament. Am ramas realmente cu gura cascata si cand am intrebat-o cum isi permite asa ceva a dat-o din colt in colt.
EVITATI-O ! Exista o gramada de alti medici buni profesional si cu bun simt in Timisoara, cu siguranta acest medic nu face parte din acest grup.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.