Recomandati-mi va rog un dr ORL f bun din Timisoara

Am probleme ORL iar in Arad dr sunt vai s-amar, sunt 2 care cica sunt buni, am fost la ambii dar fiecare imi zice altceva:|Am nevoie de un dr cu mult profesionalism care sa fie dedicat cu adevarat meseriei lui, sa nu fie superficial.Va multumesc.
6 comentarii

Haideti pina la Cluj si va vad cu tot dragul!Daca sinteti interesat, scrieti-mi si va voi da adresa mea.

eu ti o recomand pe doamna dr.Poenaru Sarau de la policlinica dr.catu
* Adresa: B-dul Victor Babes (denumire veche: Babes victor, Cartier: CAMPUS UNIV.-PIATA CRUCII), Nr. 27
* Telefon: 0256/494619
eu luni mi am scos amigdalele la ea, din pacate ieri a trebuit sa ma cauterizeze, nu preau stiu cat dureaza recuperarea dupa o extirpare a amigdalelor.?multa sanatate
* Adresa: B-dul Victor Babes (denumire veche: Babes victor, Cartier: CAMPUS UNIV.-PIATA CRUCII), Nr. 27
* Telefon: 0256/494619
eu luni mi am scos amigdalele la ea, din pacate ieri a trebuit sa ma cauterizeze, nu preau stiu cat dureaza recuperarea dupa o extirpare a amigdalelor.?multa sanatate

Multumesc mult.O sa imi fac o programare la dansa cat de curand.Pai din cate stiu eu recuperarea dureaza 2-3 saptamani.

multa sanatate iti doresc.este unul dintre cei mai bun medici or- ist din TM.

nu am nimic cu d-na sarau poenaru, e o profesionista, dar nu as recomada-o deloc.are atatia pacienti si timp atat de putin alocat la cabinet, incat consultatiile curg ca pe banda rulanta.nu merita, nimeni nu te asculta...
totusi, cand esti bolnav, ai nevoie si de un suport moral, o vorba, o detaliere a bolii, tratamentului ce-ti va fi administrat, etc.
la dansa nu mai ai aceste sanse.poti merge si te convingi!
insa ti-as recomanda o d-na deosebita- dr barbos carmen de la policlinica 4.are aparatura performanta, super conditii.sunt f multi pacienti, e adevarat, insa se ocupa f bine de fiecare in parte, nu la repezeala, are program zilnic la cabinet.
incearca si vei vedea diferenta, te asigur!
totusi, cand esti bolnav, ai nevoie si de un suport moral, o vorba, o detaliere a bolii, tratamentului ce-ti va fi administrat, etc.
la dansa nu mai ai aceste sanse.poti merge si te convingi!
insa ti-as recomanda o d-na deosebita- dr barbos carmen de la policlinica 4.are aparatura performanta, super conditii.sunt f multi pacienti, e adevarat, insa se ocupa f bine de fiecare in parte, nu la repezeala, are program zilnic la cabinet.
incearca si vei vedea diferenta, te asigur!

Carmen Barbos ??? Nu as recomanda-o la nimeni e de o MITOCANIE INCREDIBILA, mi-a spus cuvinte jignitoare asa din senin in mijocul discutiei depre tratament. Am ramas realmente cu gura cascata si cand am intrebat-o cum isi permite asa ceva a dat-o din colt in colt.
EVITATI-O ! Exista o gramada de alti medici buni profesional si cu bun simt in Timisoara, cu siguranta acest medic nu face parte din acest grup.
EVITATI-O ! Exista o gramada de alti medici buni profesional si cu bun simt in Timisoara, cu siguranta acest medic nu face parte din acest grup.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Veruca/Papilom în cerul gurii
- 1Umflatura in nas
- 4Tinitus
- 4Urechi infundate si presiune
- 2Carcinom scuamos coardă vocală dreapta
- 2Conflict vasculo-nervos bilateral AICA nervii VII, VIII
- 1Durere în gat persistenta
- 1Ajutor!!! dureri de cap intense și zilnice
- 3Tiuit permanent in cap
- 1Urechi infundate după operatie de cornete si deviatie sept