Recurenta depresiei

100 comentarii 1 23 4 Înainte ›
0
23-09-2009, ora 17:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn,

Am uitat să vă informez că, în cazul în care vreodată veţi dori să întrebaţi un medic psihiatru despre Spirulină şi tot ce v-am mai spus, să nu vă miraţi de rsp acestuia (nu va fi unul pe placul dvs.).atât am dorit să vă mai spun! Toate cele bune...

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
23-09-2009, ora 18:38
olandezul
Nu este medic/terapeut
olandezul
Nick,
Am iceput de ieri sa iau spirulina si voi urma sfatul tau.Da m-as astepta ca medicii sa creada numai in tratamente alopate..Cu ajutorul lui D-zeu ieri si azi serotonina e sus, sa vedem mai departe.
I-ti multumesc pt grija de a ma informa suplimentar apreciez enorm de mult.
Esti din Bucuresti? daca da ce cartier?Cind voi veni in Romania mi-ar face o deosebita placere se ne putem intilni oricum te tin la curent despre cum i-mi va merge.
Si eu inchei cu multa deferenta
Mircea Nicolae
0
23-09-2009, ora 19:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Domnule MIrcea Nicolae,

Mă bucur că vă simţiţi mai bine. Medicii psihiatrii (99%) au contracte cu concerne farmaceutice şi prescriu numai medicamente de sinteză unele foarte nocive pentru că primesc comisioane pe măsură, şi să nu vă aşteptaşi să vă spună vreunul că 5-htp-ul, spirulina, fosfatidilserina, zincul etc. (şi alte substanţe care au efect pozitiv asupra stării mental-psiho-afective...) sunt bune, nici pe departe, să vă aşteptaţi la adevărate "probe" contra acestora, probe fabricate, evident, cum au facut americanii cu sunătoarea pe care-o denigrează cât pot de mult, dar asta nu-i împiedică pe germani să o folosească pe post de tratament de elecţie în cazuri de depresie minoră-moderată, anxietate, tulburări vegetative şi de emotivitate...
NU, nu locuiesc în Bucureşti, Slavă Domnului...prefer să locuiesc în jungla indoneziană decât în "animalul ăla de beton"...dacă ne este dat să ne întâlnim, ne va purta "vântul" către locaţia potrivită, dacă nu, nu!

Aveţi grijă de dumneavoastră şi de familia dvs. Numai bine şi mergeţi înainte pe drumul vieţii cu mult optimism şi cu multă încredere în Dumnezeu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toate cele bune;)

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
23-09-2009, ora 19:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Scuzaţi-mi greşelile, m-am grăbit.O noapte liniştită!
0
28-09-2009, ora 13:11
bd_monica
Nu este medic/terapeut
bd_monica
Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi/sugestii...
Mama mea urmeaz aun tratament in urma unei deresii: acum ia numai cipralex 1 pastila de 10 mg dimineanta si una seara. Iniante a luat si deparkin, pe care dna. doctor i l-a scos. Dat fiindca nu putea dormi i-a dat si gerodorm cate o pastila seara.

Ideea este ca inca se simte molesita, nu are inca forta sa faca lucrurile uzuale.

Multumesc anticipat,

Monica
0
03-10-2009, ora 14:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată doamnă Monica,

Moleşeala (un fel de apatie la figurat) este principala reacţie adversă a Cipralexului şi a Gerodormului...substanţele antidepresive şi benzodiazepinele produc chiar o inactivitate totală, până la letargie. Vă rog să consultaţi medicul care i-a prescris acest tratament şi rugaţi-l să-i revizuiască schema terapeutică - introducerea unui stimulant, "ceva" revitalizant, revigorant, întăritor, "ceva" naturist ar fi perfect...de la spirulină, până la ulei de cătina. Orice produs care să-i poată mări energia şi fluxul ei, sau un produs care să anihileze din somnolenţa diurnă, adinamie etc., eventual o scădere a dozelor, dar fără afectarea efectului terapeutic. Dumneavoastră explicaţi-i ce o deranjează pe dânsa, şi cu siguranţă vă va ajuta!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
06-10-2009, ora 15:50
bd_monica
Nu este medic/terapeut
bd_monica
Multumesc frumos pentru sfaturi domnule Nick.
0
11-11-2009, ora 16:17
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Deunazi, ca nu ajungea depresia mea moderata din ultimele saptamani, am aflat ca tatal sotiei mele este diagnosticat cu tumora mediastinala dreapta posterioara si bloc tumoral adenopatic, lucruri care m-au facut sa ma gandesc la un neoplasm(fapt confirmat de medici).Eu am intrat imediat intr-o stare de depresie si mai accentuata, in prima noapte aproape ca nu am dormit deloc, in a doua noapte am avut vise urate si totul dublat de o senzatie de ireal.Am marit doza de Solian din nou la 200 de mg, dar mai mult n-am indraznit sa fac.Am fost atat de speriat ca m-am lasat si de fumat de cateva zile(asta-i un lucru bun, oricum).Ceea ce ma doare este ca eu a trebuit sa merg cu el si la o clinica privata, unde i-am facut CT-ul, apoi din nou la spitalul de pneumoftiziologie si intr-un final, in sectia de oncologie a unui spital judetean.Evident, toate drumurile astea si toate suferintele pe care le-am vazut, pe langa cea produsa de boala tatalui, mi-au facut mult rau si nu stiu cum sa recuperez.Ma refugiez in somn, dar somnul imi mai aduce si cosmaruri...Ma simt in nesiguranta si in anxietate, m-au napadit din nou gandurile ipohondriace.
Viata iti aduce mereu surprize si te prinde descoperit in latura ta cea mai sensibila de fiecare data.Voi merge si la psihiatru zilele acestea, oricum sunt pe sfarsite si medicamentele.Mi-ar prinde bine pana atunci un sfat avizat, si o sa mut postarea si de pe topicul deschis de mine, pe cel cu TOC, unde ma poate sfatui un medic psihiatru.Oricum, eu astept orice forma de empatie.
0
12-11-2009, ora 00:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Pulberedestele, nu pot decât să-ţi urez reechilibrare cât mai rapidă şi multă sănătate (însănătoşire grabnică socrului tău). În contextul expus de tine nu pot avea o intervenţie avizată...multă empatie de la cineva care te poate ajuta şi, per ansamblu, toate cele bune!

Salve,
NICK;)
0
20-12-2009, ora 02:57
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Domnule Nick,
toata aprecierea si respectul din partea mea. M-ar ajuta mult sa pot primi un raspuns de la Dv. Sunt absolut convinsa ca Dumnezeu (Tatal, Fiul, Duhul Sfant) prin atotstiinta si atotputernicia Sa poate rezolva orice problema, de orice natura.
Desi sunt o credincioasa convinsa, am trecut printr-o experienta groaznica (pt. ca nu mi-am dat seama la timp sa stopez evolutia bolii) - ajungand in situatia de limita, aproape de deces - cu o depresie severa.
Am primit initial tratament cu efectin 75mg si zyprexa 2, 5mg. Dupa 1 an am micsorat si apoi am intrerupt Zyprexa, luand in continuare efectin 112 mg (1cp. si jumatate de 75mg) inca un an. Am scazut de cateva luni doza de efectin la un cp. de 75.mg - Am copii si o meserie destul de stresanta (care cere efort nervos si intelectual) dar care mi-a adus implinire sufleteasca cand eram sanatoasa. Boala mea a aparut ca urmare a intreruperii slujbei o perioada lunga (mai multi ani), timp in care nu am avut cu cine sa comunic nici acasa, sotul meu fiind plecat o perioada de 10 ani din tara.In acest timp a intervenit si menopauza precoce. Nadajduiesc ca intr-o zi, cu ajutorul Domnului, prin multa rugaciune, sa pot sa-mi recapat bucuria de a trai. Totusi, dupa aproape trei ani de tratament mai persista simptome greu de imaginat si cu atat mai greu de suportat (in sensul ca mi-a fost afectat tot corpul exterior si interior, cu arsuri, tremuraturi etc.). Daca ati putea sa-mi raspundeti, m-as intari in unele lucruri privind credinta, mobilul vointei, care se pare ca s-a blocat rau de tot. Ce este vointa? Ce anume poate genera puterea intr-un om lipsit de putere. dar mai ales, vreau sa inlatur cauza acestui necaz, vrand sa fac pasi catre Lumina- Stiinta spune ca depresia doar se amelioreaza (20% ramanand in organism) ceea ce ma duce din nou la o mare tristete, aceea ca as pute ramane un om nemantuit, caci dupa cum bine stiu, Biserica lui Hristos trebuie sa fie curata 100% "fara pata, fara zbarcitura".
Cum ma pot mantui in situatia aceasta? Multumesc f. mult.
Un An Nou Binecuvantat! Sarbatori fericite!
0
22-12-2009, ora 16:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Oamenii foarte credincioşi, credincioşi convinşi, aşa cum bine aţi precizat şi dvs., sunt foarte încercaţi (ştiţi la ce mă refer)...Voinţa este o funcţie psihic inimaginabil de complexă şi foarte greu de evaluat şi restructurat. Din punctul meu de vedere, Dumnezeu este cel care o dă, iar omul este cel care o întreţine; poate fi refăcută, poate fi amplificată, poate fi modelată etc.
Mobilul voinţei dvs. trebuie să fie iubirea pentru Dumnezeu şi pentru viaţă...care există (prin intermediul acestei vieţi vă puteţi dobândi mântuirea; prin fapte bune, prin ajutorarea semenilor dvs. într-un mod necondiţionat, prin iubire adevărată, prin înfrânarea de la a face păcate, printr-o spovedanie amănunţită şi curată, prin mers regulat la Sfânta Biserică (la Sfintele Liturgii, Sfântul Maslu etc. etc. etc. etc.).
Doar DUMNEZEU poate genera cu adevărat puterea într-un om devitalizat. Rugaţi-L să vă ajute, o va face, dar când va crede de cuviinţă! Răbdarea este una dintre cele mai mari virtuţi...
Pentru mai multe detalii legate de mântuire, vă rog să vorbiţi cu duhovnicul dvs. Dânsul este cel mai în măsură să vă sfătuiască; este împuternicitul lui Dumnezeu pe pământ!
Vă rog să-mi scrieţi un mesaj privat în care să-mi ataşaţi un e-mailul dvs. personal (dacă doriţi, evident!)

Toate cele bune şi sărbători fericite. Dumnezeu să vă binecuvânteze!


P.S. DUMNEZEU nu uită de om cum uită omul de DUMNEZEU!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
24-12-2009, ora 00:32
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
buna tuturor!ma numesc grigore am 20 de ani si sunt din rep.moldova am o rugaminte la voi, prieteni.in moldova, mai exact in chisinau nu gasesc in farmacii spirulina si tare mi-as dori ca careva din voi sa ma ajute sa mi-o trimiteti din romania prin posta, evident mai intii trimit banii apoi o procurati, scuze dar apelez numai la utilizatorii forumului cu nick-name-uri cunoscute de mine, adica cei care sunt de un timp indelungat pe forum.cine ma poate ajuta astept raspuns -*
va multumesc pentru intelegere si rog seriozitate!mersi si sarbatori fericite!!!

(*modificat de administrator)
0
24-12-2009, ora 01:01
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
sau acest produs-Olimpiq StemX
0
24-12-2009, ora 04:44
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
STIE CINEVA CEVA DESPRE ANTIDEPRESIVUL IXEL?
0
26-12-2009, ora 16:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Stimată d-nă Anna Janette,
Ixel este un inhibitor neselectiv pentru receptorii monaminici. Milnacipranul, substanţa activă conţinută de Ixel, are afinitate asupra receptorului de serotonină (5-HT), dar şi pe receptorul de noradrenalină (NA). Principala lui indicaţie este episodul depresiv major al adultului, cea secundară, unele forme de insomnie, iar cea terţiară, anxietatea şi unele forme/pseudo-forme ale sale.
NU se administrează fără prescripţie medicală...dacă vă este prescris, respectaţi în totalitate modul de administrare; o abatere de la el vă poate determina efecte neplăcute foarte vizibile şi simţibile!

Bubu_89, te pot ajuta?


Toate cele bune şi sărbători formidabile!
0
26-12-2009, ora 17:45
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
daaa, Mr.Nick, chiar sunt bucuros ca s-a gasit cineva sa ma ajute.as vrea sa siu cite capsule sa procur pentru inceput si cit m-ar costa in total cu trimiterea prin posta, mersi si La Multi Ani!!!
0
26-12-2009, ora 20:05
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
(am decis sa i-au spirulina)
0
27-12-2009, ora 16:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bubu, spune-mi te rog pentru ce anume doreţti să consumi spirulina şi ce tip de spirulină doreşti?
Modul de administrare al spirulinei este foarte diferit; dacă se doreşte o administrare profilactică (de prevenţie a unei alterări a sănătăţii sau de fortificare a organismului) de regulă, se iau între 500 mg şi 1500 mg (3 cps), însă dacă se doreşte o administrare terapeutică (de tratare a unei condiţii medicale - a unei boli) se pot lua şi peste 6000 de mg. Contează mult şi necesităţile organismului; dacă eşti foarte activ ai nevoie de o doză adecvată de spirulină; dacă eşti sedentar, la fel - doza se personalizează în funcţie de ce-ţi doreşti de la spirulină şi de starea de sănătate a organismului...

În România există 2 tipuri de Spirulină, de la Swanson şi de la Hofigal (acestea au un preţ rezonabil)...celelalte sunt mai puţin accesibile din punct de vedere financiar!

Toate cele bune; mulţumesc pentru urare, La mulţi ani şi ţie şi tuturor cetăţenilor republicii Moldova ;)))
Aştept un rsp.
0
27-12-2009, ora 16:47
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
Mr.Nick, in primul rind, ma bucur pentru inima ta calduroasa pe care credinta in Dumnezeu ti-a oferit-O si de bunatatea si empatia pe care o ai.nu vreau sa ma laud dar si eu simt ca cu credinta in Dumnezeu ne face mai rabdatori nustiu de unde vin gindurile acestea pozitive si acalmia inimii, dar eu sincer simt cum Dumnezeu ma ajuta, cu cit credinta e mai mare cu atit mai mult te simti ajutat de o putere si care iti da ginduri rationale, am observat ca daca nu faci, sau te stradui sa nu faci unele pacate sufletul si psihicul e mai curat si te simti implinit, asta e parerea mea, mersi.ecum trebuie sa ies din casa urgent iti scriu despre afectiunile mele mai detaliat cind revin, sanatate
0
28-12-2009, ora 14:04
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
salut, Nick !as dori spirulina impotriva depresie, sunt un pic fara energie si as vrea ca si minte sa-mi fie mai activa sa ies usor din gindurile care ma deprima, mai plin de viata, in octombrie am implinit 2 ani de tratament am primit un an jumatate paroxetina 20 mg si risperidon 2 mg, dar de citeva luni am trecut la fluoxetina 40 mg si la fel risperidon 2 mg, ma simt vre-o 65-70%vindecat, dar mai am unele momente cind imi imaginez ceva din trecut despre mine cind eram emotiv si nu puteam face fata cerintelor vietii, sau cind ma i-a o retraire asa neclara ma tulbur la cap si la privire, greu ma concentrez la ceea ce mi se vorbeste, greu formez enuntul, greu prelucrez informatia, incerc sa-mi dau seama ce gind m-a tulburat dar nu reusesc din pacate sa ma schimb, inainte trebuiau sa treaca citeva zile ca sa ma limpezesc la cap, dar acum din fericire tulburarea dureaza citeva ore, in dependenta de cum imi schimb gindurile si cum incerc sa-mi caut ocupatie., ieri am facut niste xerox la "CANONUL DE POCAINTA CATRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS CONDAC, GLAS, 6"(sa le pun in posta la oameni)si cind am dat foaia scrisa sa fac xerox, persoana cu xerox s-a uitat putin in ea si deodata m-au luat emotiile, bufeurile, dar am incercat sa gindesc rational si sa-mi spun in gind ca tot ce tine de Dumnezeu nu trebuie sa-mi fie rusine.vreau sa ma duc la slujbele Sf. ierarh Vasile cel Mare.sper sa ma vindec de aceasta depresie cu ajutorul Domnului, la fel doresc sanatate la toata lumea si dragi prieteni, incercati sa va feriti de pacate si cititi biblia si rugati-va.cititi de cite ori aveti ocazia, la fel cum depresia si alte boli se trateaza greu asa si credinta se "formeaza"cu timpul, nu dupa ce citim de citeva ori rugaciunile si ne spunem in gind ca gata eu m-am rugat si Dumnezeu nu m-a ajutat.este pacat sa gindim asa, trebuie sa avem rabdare si sa ne rugam in continuare si evident sa credem cu adevarat.stiu ca cind psihicul iti este afectat iti vine foarte greu sa ai o speranta cit de mica si sa crezi in Dumnezeu, ceva parca te opreste vazind ca nimeni nu te ajuta si ca totul parca-i fara rost.dar iarasi spun ca trebuie rabdare si credinta si totul va fi bine, chiar daca pe aceasta lume ne chinuim, trebuie sa stim ca pe acea lume ne v-om bucura cu sfintii.

"NU NADAJDUI, SUFLETE AL MEU, INTRU SANATATEA CEA TRECATOARE TRUPEASCA, NICI INTRU FRUMUSETEA CEA DEGRABA TRECATOARE, CA VEZI CA CEI PUTERNICI SI CEI TINERI MOR.
CI STRIGA:MILUIESTE-MA, HRISTOASE DUMNEZEULE, PRE MINE NEVREDNICUL. SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SFINTULUI DUH.AMIN (LUATI-O INCETISOR DAR SIGUR!!!)
0
30-12-2009, ora 18:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut, Bubu!

Woooooow, Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat ocazia să întâlnesc un tânăr credincios (pe Romedic). Eşti rarisim...mai rar ca arţarul mediteraneean din defileul Dunării. Slavă Domnului că exişti!
Să fii binecuvântat...nu cred că ţi-a fost ruşine la xerox, cred că simpla "remarcă" sugestivă a acelei persoane te-a destabilizat emoţional; dacă îţi era ruşine nu te mai duceai deloc. Frumos din partea ta să distribui oamenilor acel canon, de fapt, minunat, felicitările mele sincere!

În legătură cu spirulina, să ştii că este foarte bună pentru depresie şi emotivitate accentuată, dar te rog să-mi spui ce medicamente iei în acest moment (în afară de cele precizate anterior), chiar şi din cele care nu fac parte din clasa celor psihiatrice?!
Aştept rsp-ul tău!

P.S. Să nu renunţi niciodată la credinţa puternică pe care o ai, ca de altfel, nici la bunul simţ. ;)
0
30-12-2009, ora 19:55
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
buna seara prieteni, buna seara NICK!
multumesc frumos pentru cuvintele frumoase.sincer sa-ti spun am vre-o 45 de minute de cind am devenit tulbure la cap(iesisem un pic cu prietenii si discutind asa ceva m-i s-a tulburat totul in cap si cascam foarte des.insa, citind ceea ce mi-ai scris Tu, deodata am iesit din starea aceea, mi-a aparut dispozitia.(mersi)la ora actuala primesc:
magrilan(fluoxetina-40 mg(dimineata)
risset-(risperidon-2 mg seara inainte de culcare)
si la fel dimineata beau o capsula de complex de vitamine si antioxidant(tri v plus)
o capsula de seminte de cinepa si din fericire de cite ori am ocazia beau ulei de peste omega3.cam astea.
cu aceasta ocazie ii spun bunicii mele "DUMNEZEU sa o ierte" caci ea de mic m-a educat cu credinta in DUMNEZEU, vreau sa spun ca saracii copii din ziua de azi nu sunt cu nimic, aproape cu nimic vinovati ca nu ai in ei acel suflu DUMNEZEIESC, pentru ca parintii sunt vinovati ca nu invata de mici copii sa aiba credinta in Dumnezeu.sincer sa spun nici eu nu ieram asa poate daca bunica nu ma invata rug."TATAL NOSTRU"si nu ma punea sa citesc biblia cit de putin.poate empatia mea tot are un rol important in credinta, dar fara rugaciune ma pierdeam in "largul oceanului lumesc si plin de pacate"ii multumesc lui DUMNEZEU ca mi-a dat aceasta depresie timp de vre-o 5 ani cit am avut-o, pentru ca a fost si este o lectie de viata, am vazut ca in viata aceasta oricind poti "sa cazi"si ca in afara de DUMNEZEU la altcineva la cine sa ceri ajutor?DA, apelam la doctori(multumim frumos Dumnealor)dar, totul se face cu voia Domnului.si eu inainte spuneam(cu toate ca nu sint atit de batrin)ca acum cit sunt tinar "fac" pacate si cind o sa fiu un mos am sa ma duc la biserica si am sa ma rog, pentru toate pacatele, DAR-cine stie daca ajung pina atunci...si ca daca ne tinem de pacate cu atit mai greu ne v-om apropia de credinta, v-om amina credinta pe ziua de miine.cunosc oameni care cind erau tineri aveau sanatate si aveau de toate dar acum, la batrinete nu m-ai au acel zimbet pe buze si ca au multe pe psihic si pe suflet insa cea mai mare MINGIIERE este la DUMNEZEU si in viata aceasta si in viata de apoi.eu de exemplu daca fac asa sa spun un pacat, care il consider pacat si de care ma pot feri, mai bine ma feresc si ma simt si cu psihicul si cu moralul ridicat, insa daca-l fac, acolo undeva in subconstient el mocneste si ma afecteaza, am o senzatie de vinovatie si parca toti stiu ce am facut...depresia, la fel ca orice boala, m-a facut sa fiu foarte analitic la viata, m-a facut sa o pretuiesc mai mult.uneori imi face placere sa citesc psihologia, de Servan-Schreiber, sau Daniel Goleman, cum ar fi "inteligenta emotiionala"
multi putem sa ne controlam emotiile, sa gindim pozitiv, dar nustim cu ce metode, nu pot sa spun ca inteleg tot ce este scris in carte si fac si m-i se primeste sa-mi controlez emotiile, sa-mi inlocuiesc gindurile deprimate cu ginduri rationale, dar cit de cit ma cunosc pe mine si sunt constient de ceea ce se intimpla cu mine.incercati sa faceti tot ce este pozitiv si rational, ajutati-i pe cei suferinzi, da-ti sfaturi si va ve-ti simti mai bine sufleteste, moral si incetul cu incetul ve-ti simte ca cineva in inima voastra va de caldura si va ajuta la greu, fiti calmi si rabdatori.va urez la toti, toti un an nou mai fericit si sanatos cu multe ginduri pozitive!!!!ma scuzati daca am gresit cu cevamersi SA NU CREDETI CA DE MIC AM STAT CU RUGACIUNEA IN MINA SAU CA NU AM FACUT PACATE.CITE AM FACUT SI DIN PACATE INCA FAC, DAR PE PARCURS MA V-OI STRADUI SA NU FAC.SINCER SIMT O PUTERE CARE MA AJUTA!!! EU SUNT UN SIMPLU OM SI DUMNEZEU MA AJUTA, LA FEL SI VOI INCERCATI SI CU MULTA RABDARE VE-TI REUSI!!SUCCES!!!
0
30-12-2009, ora 20:08
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
scuze!!!am uitat sa spun "multumesc" lui DUMNEZEU ca mi-a deschis ochii sa fac diferenta dintre pacat si rugaciune si ca mi-a dat aceasta ispita, boala.
0
31-12-2009, ora 02:57
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
draga bubu,
imi permiti sa te salut si eu? m-ai putea socoti o prietena mai mare.te felicit pt. modul tau curat si sanatos de a gandi. este asa cum spui.toate le randuieste D-zeu la timpul lor pt. binele nostru. ba chiar si fragilitatea psihica a unora dintre noi este spre castig, caci "puterea Lui in slabiciune este facuta desavarsita 2Cor. 12:9", si in Plang. lui Ieremia, 3.22-32, spune: "Este bine pentru om sa poarte un jug in tineretea lui " caci "Dl. este bun cu cine nadajduieste in El, cu sufletul care-L cauta." Daca-I vei ramane credincios, cu adevarat vei fi fericit.
Din pacate, oamenii (tinerii) care-L cauta sincer pe D-zeu sunt f. putini. Acestia raspund unei chemari launtrice pe care D-zeu o face fiecaruia, prin diferite metode (unii aud la scoala, la religie de ex., altii trec prin diferite experiente de viata, etc..., (Pilda semanatorului- hotarator este pamantul in care cade aceasta samanta, -"stofa", sau "aluatul" din care este plamadit- pt. ca ea sa poata creste si sa aduca rod. fara roade vrednice nu prea putem sta inaintea lui D-zeu. si roade sunt faptele noastre bune ca urmare a credintei noastre in El)
Unora dintre noi ni se ia totul - tocmai pt. a nu mai fi atat de inradacinati in lucrurile vremelnice ale acestei lumi.
sunt situatii si situatii. Mie mi s+a intamplat ca la 12 ani sa-mi pierd mama, cu tata nu avusesem in copilarie o relatie buna, si nemaiavand alti frati, m-am trezit singura in fata vietii...
Eram atat de intristata incat abia-mi duceam zilele. nu indrazneam sa cred ca m-as mai putea bucura vreodata, ba mai aproape-mi simteam moartea decat viata. si totusi...Dupa vreo 10 ani de cosmar, asa cum spuneai si tu, am trait cu nadejdea ca D-zeul cel despre care-mi povestise bunica si scumpa mea mama in copilarie ma va ajuta. Si asa a fost...Treptat am devenit chiar un om puternic in credinta, dar si incercarile au fost pe masura...
ma bucur sincer cand gasesc un om cu care am ce comunica, sper ca stangacia mea sa nu supere pe nimeni.
Daca pot sa te ajut cu ceva, cu toata placerea.
Am suferit si eu in adolescenta de depresie, cum aminteam- dar asta nu a facut decat sa ma ajute pt. viitor. Recent am mai avut un capitol greu al vietii, nu stiu cati in locul meu s-ar fi descurcat mai bine, totusi am scapat cu zile...tot cu ajutorul Lui D-zeu.
Daca poti avea incredere, muta accentul pe lucruri practice, pe actiuni care-ti plac. departeaza-te de analize, introspectii. rezolvarea acestui neajuns, vorbesc de depresie, este ca tu sa-ti gasesti menirea si sa lucrezi cu toata puterea ta ca pentru Dumnezeu (si nu uita: "D-zeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta" 2Tim.1.7). Citeste Sfanta Scriptura- Cuvantul Vietii - e cel mai tare medicament pentru intarirea omului dinlauntru (care este sufletul) si vei fi intarit in acelasi timp si fizic. Doamne ajuta!
Dumnezeu sa te Binecuvinteze! LA MULTI ANI!
0
31-12-2009, ora 20:48
cita
Nu este medic/terapeut
cita
la multi ani, 2010!
0
31-12-2009, ora 21:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
LA MULŢI ANI; un 2010 asezonat cu sănătate, fericire, lumină, armonie, iubire, prosperitate, putere şi credinţă. DUMNEZEU să vă binecuvânteze pe toţi! Petrecere plăcută...;)))

P.S. - Bubu, îţi rsp mâine la mesaj. Mulţumesc pentru înţelegere!
0
01-01-2010, ora 14:56
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
bleuciel:sarut mina, stimata doamna. va multumesc din inima pentru ceea ce ati scris, la fel sa va binecuvinteze DUMNEZEU, la fel si pe toata lumea."DUMNEZEU SA-I IERTE PE TOTI OAMENII CEI CARE AU MURIT, CARE MOR, SI CARE VOR MURI!
NICK, CITA SI TOTI UTILIZATORII ACESTUI SITE VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU TOATE CUVINTELE FRUMOASE SI IMPORTANTE!!!!!DATORITA ACESTUI SITE MULTE PERSOANE AU DEVENIT MAI FERICITE.EFORTUL VOSTRU NU E IN ZADAR.DOAMNE IARTA-NE PE TOATA LUMEA, PE PRIETENI SI DUSMANI SI DE-NE MINTE SI INIMA CURATA. ~LA MULTI ANI~
0
01-01-2010, ora 17:05
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
NICK DRAGA

AM SI EU PROSPECTUL DE LA IXEL EU VROIAM SA VB CU CINEVA CARE IA ACEST MEDICAMENT CA SI EU STIU SA CAUT PE GOOGLE
0
02-01-2010, ora 18:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
;))

Stimată d-nă AnnaJanette, trebuia să specificaţi...unde scrie în întrebarea dvs., că doriţi doar să interacţionaţi cu cineva care ia acest antidepresiv, unde (întrebarea dvs. a fost: STIE CINEVA CEVA DESPRE ANTIDEPRESIVUL IXEL?)??? De unde ştiţi, că eu am postat acele informaţii de pe google, poate le am înmagazinate în memorie!? Nu mai faceţi afirmaţii nefondate...
Răspunsul dvs. este plin de dezgust şi respingere...nu mi-am dorit decât să vă întind o mână de ajutor; vă mulţumesc pentru reacţia "frumoasă" şi "normală"...vorbiţi cu fadeawayboy (are cont pe Romedic), lui i s-a prescris Ixel (s-ar putea să-l fi luat).


D-nă Bleuciel, sunteţi o femeie minunată, Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Bubu_89, deja iei o medicaţie foarte complexă, astfel că, nu au voie să iei mai mult de maxim maximorum 2 comprimate/capsule de spirulină. Ai încredere în Dumnezeu, te va ajuta cum te-a ajutat şi până acum...EL nu uită de oameni cum uită oamenii de el (repet la nesfârşit...)...

-
La mulţi ani!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
02-01-2010, ora 18:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bubu, îţi voi scrie un e-mail unde-ţi voi da toate detaliile cu privire la modul de achiziţionare al spirulinei. D-na Kata de la Vitaking îţi va expedia spirulina în Republica Moldova...vei vb. cu dânsa şi te va ajuta; este o d-nă extraordinară, crede-mă pe cuvânt!
Adaugă un comentariu / răspuns
100 comentarii 1 23 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul