Reincarnarea. Atunci cand omul moare ce se intampla?
2 comentarii
ATUNCI CAND OMUL MOARECE SE INTAMPLA???
AM AUZIT PE INTERNET DE OAMENI CARE AU MURIT PE MOMENT SI AU AJUNS IN PARADISIAR DACA REANIMAREA A REUSIT SAU INTORS PE PAMANT SI DUPAIA AU POVESTIT CE SA INTAMPLAT.
SUNTADEVARATE CHESTIILE ASTEA?????
AM AUZIT PE INTERNET DE OAMENI CARE AU MURIT PE MOMENT SI AU AJUNS IN PARADISIAR DACA REANIMAREA A REUSIT SAU INTORS PE PAMANT SI DUPAIA AU POVESTIT CE SA INTAMPLAT.
SUNTADEVARATE CHESTIILE ASTEA?????
0
20-11-2009, ora 18:56
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut,
NU există reîncarnare. Sufletul omului este unic şi nu se reîncarnează. Există doar o singură viaţă (pământeană) cu ajutorul căreia omul poate să facă fapte bune, să iubească necondiţionat peste fire şi să fie milostiv; să-şi accepte crucea fără să-L critice pe Dumnezeu, şi să o "care" pe drumul vieţii cu multă voinţă şi răbdare.
De asemenea, metempsihoza este 100% eronată ( METEMPSIHÓZĂ s.f. Concepţie despre transmigraţia sufletelor oamenilor care ar parcurge, după moarte, în vederea purificării, un lung şir de reîncarnări succesive în animale, plante şi oameni. - Din ngr. metempsÃhosis, fr. métempsyc(h)ose.Sursa: DEX 98 ).
Oamenii care au trecut prin acele experienţă de pătrundere în paradis, au experimentat aşa numita moarte clinică. Moartea clinică este reală! În acele momente sufletul omului comunică cu fiinţe superioare spirituale.
Când omul moare, sufletul se eliberează prin voinţă divină. Sfântul Macarie Alexandrinul, precizează în urma revelaţiilor pe care le-a avut, că sufletul imediat după moarte, rămâne încă 2 zile pe pământ, pe locurile unde a trăit în corp (condus fiind de Îngerul său păzitor), iar a 3-a zi, aşa după cum Domnul nostru Iisus Hristos a înviat, sufletul se urcă la cer. De aceea se înmormântează omul după 3 zile, atunci când sufletul nu mai este pe lângă corp. În spaţiul care desparte pământul de cer, sălăşluiesc îngerii decăzuţi, cei răi - demonii, care se străduiesc să ispitească pe om, să-l determine să facă păcate şi să-l oprească de la a se mântui, să-l facă un instrument al răutăţii lor, să-l batjocorească după bunul plac.
Tot acest spaţiu dintre pământ şi cer este împărţit în 24 de vămi cereşti, şi la fiecare sufletul are de dat socoteală pentru faptele sale. Sfinţii Părinţi spun că fiecare vamă corespunde unui anumit grup de păcate, începând cu:
- vama a 1-a, cea a convorbirilor, vorbelor deşarte, gândurilor etc.;
- vama a 2-a, cea a minciunilor şi a păcatelor contra Duhului Sfânt;
- vama a 3-a, cea a clevetirii, judecării şi osândirii aproapelui;
- vama a 4-a, cea lăcomiei;
- vama a 5-a, cea a leneviei;
- vama a 6-a, cea a furtişagurilor şi a înşelăciunilor;
- vama a 7-a, cea a zgârceniei;
- vama a 8-a, cea a cametei şi a vicleşugului;
- vama a 9-a, cea a nedreptăţii şi a păcatelor strigătoare la cer;
- vama a 10-a, cea a zavistiei şi a duşmăniei;
- vama a 11-a, cea a mândriei;
- vama a 12-a, cea a mâniei;
- vama a 13-a, cea a pomenirii de rău şi a răzbunării;
- vama a 14-a, cea a uciderii şi a sinuciderii;
- vama a 15-a, cea a descântecelor, vrăjitoriei şi farmecelor;
- vama a 16-a, cea a desfrânării şi necurăţiilor;
- vama a 17-a, cea a preacurviei şi a amestecării de sânge;
- vama a 18-a, cea a sodomiei, gomoriei;
- vama a 19-a, cea a ereziilor şi a devierilor de la credinţă;
- vama a 20-a, cea a nemilostivirii şi a împietririi inimii;
- vama a 21-a, cea a idolatriei şi a credinţelor demonice;
- vama a 22-a, cea a sulimenirilor (machierii/fardării);
- vama a 23-a, cea a fumătorilor;
- vama a 24-a, cea a simoniei.
După trecerea vămilor în cea de-a treia zi, sufletul este purtat de îngeri pentru a vizita Raiul şi locaşurile acestuia timp de 6 zile, în care sufletul admiră şi slăveşte pe Dumnezeu. A noua zi se urcă din nou şi se închină lui Dumnezeu. După această doua închinare, sufletul este dus să viziteze iadul, şi timp de 30 de zile el vede toate treptele infernului. A 40-a zi sufletul urcă iarăşi, pentru a 3-a oară, să se închine Domnului. Atunci abia Judecătorul Divin - Dumnezeu, hotărăşte după faptele sufletului locuinţa care i se cuvine, deci, atunci are loc judecata particulară (în a 40-a zi). A 40-a zi este decisivă pentru soarta sufletului, până la ultima judecată a lui Dumnezeu asupra întregii omenirii, Judecata de Apoi.
Sper că v-am lămurit, citiţi şi dvs. mai pe larg!
Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva. Doar mi-am făcut datoria faţă de Dumnezeu şi de semenul meu, care mi-a solicitat direct sau indirect aceste informaţii. Ştiu că religia nu are legătură cu profilul forumului, dar...forgive me!
Toate cele bune!
P.S. Informaţiile de mai sus nu-mi aparţin, nu sunt nici invenţii...sunt dogme revelate unui sfânt, am precizat în text dsp ce sfânt este vb.!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
NU există reîncarnare. Sufletul omului este unic şi nu se reîncarnează. Există doar o singură viaţă (pământeană) cu ajutorul căreia omul poate să facă fapte bune, să iubească necondiţionat peste fire şi să fie milostiv; să-şi accepte crucea fără să-L critice pe Dumnezeu, şi să o "care" pe drumul vieţii cu multă voinţă şi răbdare.
De asemenea, metempsihoza este 100% eronată ( METEMPSIHÓZĂ s.f. Concepţie despre transmigraţia sufletelor oamenilor care ar parcurge, după moarte, în vederea purificării, un lung şir de reîncarnări succesive în animale, plante şi oameni. - Din ngr. metempsÃhosis, fr. métempsyc(h)ose.Sursa: DEX 98 ).
Oamenii care au trecut prin acele experienţă de pătrundere în paradis, au experimentat aşa numita moarte clinică. Moartea clinică este reală! În acele momente sufletul omului comunică cu fiinţe superioare spirituale.
Când omul moare, sufletul se eliberează prin voinţă divină. Sfântul Macarie Alexandrinul, precizează în urma revelaţiilor pe care le-a avut, că sufletul imediat după moarte, rămâne încă 2 zile pe pământ, pe locurile unde a trăit în corp (condus fiind de Îngerul său păzitor), iar a 3-a zi, aşa după cum Domnul nostru Iisus Hristos a înviat, sufletul se urcă la cer. De aceea se înmormântează omul după 3 zile, atunci când sufletul nu mai este pe lângă corp. În spaţiul care desparte pământul de cer, sălăşluiesc îngerii decăzuţi, cei răi - demonii, care se străduiesc să ispitească pe om, să-l determine să facă păcate şi să-l oprească de la a se mântui, să-l facă un instrument al răutăţii lor, să-l batjocorească după bunul plac.
Tot acest spaţiu dintre pământ şi cer este împărţit în 24 de vămi cereşti, şi la fiecare sufletul are de dat socoteală pentru faptele sale. Sfinţii Părinţi spun că fiecare vamă corespunde unui anumit grup de păcate, începând cu:
- vama a 1-a, cea a convorbirilor, vorbelor deşarte, gândurilor etc.;
- vama a 2-a, cea a minciunilor şi a păcatelor contra Duhului Sfânt;
- vama a 3-a, cea a clevetirii, judecării şi osândirii aproapelui;
- vama a 4-a, cea lăcomiei;
- vama a 5-a, cea a leneviei;
- vama a 6-a, cea a furtişagurilor şi a înşelăciunilor;
- vama a 7-a, cea a zgârceniei;
- vama a 8-a, cea a cametei şi a vicleşugului;
- vama a 9-a, cea a nedreptăţii şi a păcatelor strigătoare la cer;
- vama a 10-a, cea a zavistiei şi a duşmăniei;
- vama a 11-a, cea a mândriei;
- vama a 12-a, cea a mâniei;
- vama a 13-a, cea a pomenirii de rău şi a răzbunării;
- vama a 14-a, cea a uciderii şi a sinuciderii;
- vama a 15-a, cea a descântecelor, vrăjitoriei şi farmecelor;
- vama a 16-a, cea a desfrânării şi necurăţiilor;
- vama a 17-a, cea a preacurviei şi a amestecării de sânge;
- vama a 18-a, cea a sodomiei, gomoriei;
- vama a 19-a, cea a ereziilor şi a devierilor de la credinţă;
- vama a 20-a, cea a nemilostivirii şi a împietririi inimii;
- vama a 21-a, cea a idolatriei şi a credinţelor demonice;
- vama a 22-a, cea a sulimenirilor (machierii/fardării);
- vama a 23-a, cea a fumătorilor;
- vama a 24-a, cea a simoniei.
După trecerea vămilor în cea de-a treia zi, sufletul este purtat de îngeri pentru a vizita Raiul şi locaşurile acestuia timp de 6 zile, în care sufletul admiră şi slăveşte pe Dumnezeu. A noua zi se urcă din nou şi se închină lui Dumnezeu. După această doua închinare, sufletul este dus să viziteze iadul, şi timp de 30 de zile el vede toate treptele infernului. A 40-a zi sufletul urcă iarăşi, pentru a 3-a oară, să se închine Domnului. Atunci abia Judecătorul Divin - Dumnezeu, hotărăşte după faptele sufletului locuinţa care i se cuvine, deci, atunci are loc judecata particulară (în a 40-a zi). A 40-a zi este decisivă pentru soarta sufletului, până la ultima judecată a lui Dumnezeu asupra întregii omenirii, Judecata de Apoi.
Sper că v-am lămurit, citiţi şi dvs. mai pe larg!
Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva. Doar mi-am făcut datoria faţă de Dumnezeu şi de semenul meu, care mi-a solicitat direct sau indirect aceste informaţii. Ştiu că religia nu are legătură cu profilul forumului, dar...forgive me!
Toate cele bune!
P.S. Informaţiile de mai sus nu-mi aparţin, nu sunt nici invenţii...sunt dogme revelate unui sfânt, am precizat în text dsp ce sfânt este vb.!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA