Remediu hemoroizi si fisuri anale
Solutia mea pentru hemoroizi si fisuri anale dupa nastere, este urmatoarea:
1. Mamaliga sarata in loc de paine si multe alte fibre alimentare, legume, fructe, ovaz.
2. Un pahar de apa dimineata pe stomacul gol si mai stam intinsi in pat 20 de min pentru a-si face efectul.
3. Crema de galbene Krauterhof (catena). Se aplica intern si extern. Amelioreaza simptomele si ajuta la eliminarea scaunului prin lubrifiere daca o aplicati si inainte de a avea un scaun.
4. Pozitie in genunchi si sprijinit pe coate. M-a ajutat foarte mult si reduce considerabil durerea. Ajunsesem sa stau chiar si cate 2 ore pe zi in aceasta pozitie.
5. Bai de sezut cu bicarbonat de sodiu
6. Cura cu inulina din cicoare in caz de constipatie. Se amesteca intr-un pahar cu apa o lingura de inulina si eu recomand sa fie servita pe stomacul gol.
7. Beti doi litrii de apa zilnic
1. Mamaliga sarata in loc de paine si multe alte fibre alimentare, legume, fructe, ovaz.
2. Un pahar de apa dimineata pe stomacul gol si mai stam intinsi in pat 20 de min pentru a-si face efectul.
3. Crema de galbene Krauterhof (catena). Se aplica intern si extern. Amelioreaza simptomele si ajuta la eliminarea scaunului prin lubrifiere daca o aplicati si inainte de a avea un scaun.
4. Pozitie in genunchi si sprijinit pe coate. M-a ajutat foarte mult si reduce considerabil durerea. Ajunsesem sa stau chiar si cate 2 ore pe zi in aceasta pozitie.
5. Bai de sezut cu bicarbonat de sodiu
6. Cura cu inulina din cicoare in caz de constipatie. Se amesteca intr-un pahar cu apa o lingura de inulina si eu recomand sa fie servita pe stomacul gol.
7. Beti doi litrii de apa zilnic
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5In cat timp se vindeca hemoroizii?
- 5Hemoroizi, fisura anala
- 4fisura anala, constipatie foarte repede
- 4durere de fundic
- 8operatie de fisura anala
- 0fisura anala sau altceva mai grav? help!
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 0Fisura anala??? Asta e dilema.
- 0fisura anala plus hemoroizi! complicatii
- 9tratament hemoroizi cu REVADA
- 2Problema hemoroizi
- 0Tratament Hemoroizi
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 2Hemoroizi persistenti
- 1mancarime si un junghi timp de cateva minute dupa operatie hemoroizi
- 2Hemoroizi externi/ tratament hemoroizi
- 0Dupa operatie hemoroizi
- 0Fisuri analea la un copil de 2 ani
- 1Hemoroizi
Mai multe informații despre: Fisurile anale tratament pentru hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: