fisura anala, constipatie foarte repede

24-03-2009
luca petro
Nu este medic/terapeut
luca petro
am probleme cu stomacul iar din cauza aceasta ma constip foarte repede.trece cate o saptamana si nu pot sa ies afara cu scaunul.imi fac clisma singura si abia daca reusesc ceva.i au dulcolax cate doua o data tot in acel timp iau herbolas supozitor cu glicerina beau moare de varza rece si tot felul de prostii care sa ma ajute si nimic.am niste dureri de burta de ma inebunesc.mi se umfla un mat si m i se vede la burta.eu zic ca e colonul.problema mea este acum ca sangerez foarte mult si am niste taieturi prin burta de parca ar trebui sa nasc.ma doare fundul cand stau pe el.pe la medici am tot fost si zic ca nu am nimic.ce tratament as putea sa urmez.va multumesc
4 comentarii
1
24-03-2009, ora 21:39
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
NU prea inteleg.. cum ati fost la medic si nu va recomandat nimic eficient!!!???
Pentru fisuri anale.. cel mai modern tratament se practica la clinici Proctolain.. unde se face cauterizarea acelor fisuri cu Radiofrecventa !
Pentru problemele cu burta va recomand un regim alimentar strict si un tratament.. daca o sa aveti rabdare si insistenta o sa se rezolve si aceasta problema.
1. NU aveti voie... nimic ACRU.. ( nici zeama de varza)
NU.. muraturi, otet, grefe, lamai, portocale, rosii, struguri !!!
Nu bauturi acidulate
2. Insistati pe mancaruri calde, placute, multe lichide.
Va recomand insistent Prune uscate si compot din ele.. fara zahar!!!
3. HOFISAN.. capsule 2 la 8 ore.. minim 3 saptamani.
4. Gemoderivat de Stejar.. 2 fiole pe zi.. in putin ceai !
5. Inprimele zile.. pentru a ajunge la un scaun normal 1 data pe zi.. este bine sa luati Ulei de ricin
cate o lingurita la cateva ore distanta.. pana aveti scaun !
peste cateva zile renuntati la ulei si contiunuati tratamentul recomandat si regimul alimentar!!!
astept vesti peste cateva zile!
0
29-03-2009, ora 12:39
luca petro
Nu este medic/terapeut
luca petro
daca va spune ceva medici din sp judetean bt, ar trebui sa intelegeti.eu atata prostie nu am vazut ca la noi in spital, tinand cont ca si eu lucrez la un cabinet medical intr o comuna ca asistenta.dar modul in care se comporta d.na dr cu pacienti sai fara sa astepte plocoane e complet diferit.legat de orl, mi am scos o masea acum o luna unde mesterul dnul dr mi a farmat si maxilarul.vai de capul meu ce durere am tras doua saptamani cu toate calmantele posibile si imposibile.tramadol, flamexin, aulin, vidan si ibuprofen toate o data luate.si nici gand sa mi treaca +antibiotic unasyn.toate astea luate din capul meu ca dnul dr a zis ca o sa mi treaca fara tratament, la doua zile de durere m am dus la orl ca ma durea jumatate de cap si eram f umflata si nedormita de atatea zile.dr orlist m a trimis sa mi fac film apoi a zis ca locul de unde a fost extrasa maseaua e curat si ca nu e treaba ei ca ma doare din cauza ca mi am scos maseaua si sa ma duc inapoi la stomatolog.m am intors dar la alt stomatolog in urgenta care mi a zis ca el nu poate sa repare ce a stricat altul.si i ar la dr lu peste m am intors.care m a dat cu ceva acolo si a zis ca o sa mi treaca.la o saptamana de durere rana imi sangera iar gingia era umflata ca o bucata de aluat care creste bine.pot sa zic ca am intervenit prin cineva la alt medic stomatolog care m a dus la alt medic orl iar acolo impreuna au hotarat ca rana trebuie cusuta si acel lucru care ma durea era un nerv atins.acum sunt bine dar am in gura cea mai mare denivelare.si mi s a spus ca nu se stie daca o sa mai pot sa mi pun maseaua acolo.dar durerea mea care ziceam ca ajung la nebuni, pana si inima ma supara acum nu pot sa mananc nici un fruct ca ma ustura inca pe acolo sau tre sa mananc f putin ca daca fortez maxilarul iar ma doare.deci am platit cand am f ost la stomatolog nu am mers moca.si am cautat sa fie cel mai bun.m am gandit cand o sa fie sa nasc un copil sa l nasc ori la suceava ori la iasi numai la bt nu.ca cine stieeeeeeeeee.va multumesc pt raspunsul de mai inainte
0
10-05-2009, ora 10:37
butterflay
Nu este medic/terapeut
butterflay
Buna ziua am si eu o problema, de fapt tatal meu are varsta de 76 de ani si de 3 zile nu a facut scaunul, avand un servici care nu ai permite sa se duca des la tualeta.A incercat tot felul de ceaiuri diuretice si supozitoare cu glicerina dar nici un rezultat.Eu ma gandeam la uleiul de ricin poate este bun.Mentionez ca ai este rusine sa mearga la medic asa ca a cerut ajutorul dvs prin intermediul meu.va mutumesc.
0
10-05-2009, ora 18:40
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
DA.. uleiul de ricin est bun..
dar atentie.. daca in 24 de ore nu da rezultat.. trebue sa.lvada un medic chirurg... se mai intampla si constipatie din motive chirurgicale !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
  •