RESPIR GREU
Buna ziua, problema mea este faptul ca respir greu, am momente in care intru in panica si respiratia devine si mai greoaie, Doresc sa precizez faptul ca sunt insarcinata in 14 saptamani, am facut analizele si mi-a iesit o lipsa de calciu.valoarea fiind 7.88, am avut si ameteli de abia puteam sta in picioare, nu puteam pleca neinsotita, joi am fost la medicul ginecolog, i-am spus de starile acestea si mi-a spus ca acestea sunt datorita lipsei de calciu, mi-a dat sa iau Magnerot 6/zi, calciu deocamdata nu mi-a prescris pt.ca acesta provoaca contractii, a ramas ca o sa mi-l dea mai tarziu...ametelile s-au mai estompat, dar respiratia grea inca o am si uneori intru in panica, iar acestea se intensifica, pulsul mi-l iau zilnic acesta fiind 100, la medic l-am avut 120, probabil datorita emotiilor...
Respiratia grea poate fi si din alte cauze?...ma sperie momentele cand intru in panica si respir si mai greu.ce pot face, pot lua un calmant in acele momente?Dupa cat timp isi face efect Magnerotul, aveti idee cam in cat timp voi scapea de aceste stari, precizez faptul ca lactate consum zilnic.Mi-am adus aminte de vechea reteta coji de oua cu miere, este utila in acest caz?
Respiratia grea poate fi si din alte cauze?...ma sperie momentele cand intru in panica si respir si mai greu.ce pot face, pot lua un calmant in acele momente?Dupa cat timp isi face efect Magnerotul, aveti idee cam in cat timp voi scapea de aceste stari, precizez faptul ca lactate consum zilnic.Mi-am adus aminte de vechea reteta coji de oua cu miere, este utila in acest caz?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: