Respiratie greoaie

06-06-2008
TUPI
Nu este medic/terapeut
TUPI
Mai tot timpul am nasul infundat cand dorm. Am fost diagnosticat ca avand rinita cronica hipertrofica si mi s-a prescris un tratament cu Rinochort si Vitamina A dar din pacate nu a avut niciun rezultat. Mi s-a spus ca la varsta mea (64 ani) operatia clasica de micsorare cornete nu mai este posibila si nu au ce sa-mi faca. De atunci (cca.2 luni) caut cu disperare un cabinet, clinica, etc.mai in apropierea domiciliului meu (Baia Mare) la care sa fac operatia cu Radiofrecventa (Ellman). Mi-e imposibil sa cred ca un oras ca si Clujul nu dispune de un asemenea aparat si cu toate astea nu-l gasesc, de peste tot mi se raspunde ca nu au. Va rog din suflet, daca stie cineva ajutati-ma cu o adresa, un numar de telefon, un nume, etc. din zona, fie chiar si Oradea sau Tg.Mures eventual.
La Bucuresti nu-mi da mana sa ma duc asa ca intr-un final daca nu si nu probabil ca voi apela la bunavointa si generozitatea d-lui Dr. Flueraru Valeriu din Pascani (desi e cam departe).
In alta ordine am vazut ca multa lume are nevoie de Colargol / Protargol si nu gaseste. In Baia Mare exista aproape in orice farmacie gata preparat dar numai cu 1 %. In speranta unui ajutor, va multumesc anticipat !
4 comentarii
0
31-07-2008, ora 00:00
TUPI
Nu este medic/terapeut
TUPI
Am asteptat in zadar, mai mult de 4 luni, sa-mi recomande cineva un medic (cabinet, clinica) in apropierea zonei mele de resedinta (Baia Mare) unde sa-mi pot face operatia de micsorare cornete nazale prin chirurgia cu radiofrecventa ( cu tehnica Ellman ). Iata ca acum cand aproape mi-am pierdut orice speranta, a aparut si in orasul nostru, intr-un cabinet particular aceasta posibilitate moderna, revolutionara de chirurgie, fara a mai fi obligat sa strabat drumul pana la Bucuresti, Pascani sau mai stiu eu unde. Doamne-Ti multam !!!
1
07-10-2008, ora 00:00
hrinca
Nu este medic/terapeut
hrinca
Buna ziua am si eu o mare problema, iarna trecuta am racit de mai multe ori de unde mi s-a tras o tuse seaca, care o aveam numai la culcare si respiram foarte greu.Insa am facut de curand 2 saptamani de sedinte cu aerosoli si tusea mi-a trecut dar respiratia groaie tot o am atunci cand depun chiar si un pic de efort, parca mi se pune o ceata in gat si inspir greu aer. La fel si noaptea cand dorm mi-a spus tatal meu ca respir foarte greu. Am facut si radiografie la plamani nu mi-a gasit nimic.Va multumesc anticipat si astept cat mai curand o indrumare.
0
21-02-2010, ora 15:52
horatiu1976
Nu este medic/terapeut
horatiu1976
Tupi, poti sa imi spui si mie te rog unde anume in Baia Mare este acest cabinet particular? Am si eu nevoie de o astfel de operatie.Multumesc!
0
22-12-2010, ora 21:21
Radumi
Nu este medic/terapeut
Radumi
D-ule Tupi în graba bucuriei şi a entuziasmului ce va copleşit aţi omis să precizaţi despre ce cabinet ORL particular (sau nu) din Baia-Mare e vorba c-ar deţine un astfel de aparat pentru electrochirurgie ELLMAN.
V-aş ruga atât pe dvs. cât şi pe oricine ar deţine informaţii în măsură să mă sprijine să identific un astfel de cabinet în Baia-Mare. -
Vă mulţumesc anticipat şi vă doresc multă sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa de aer - motive pentru care ai putea respira cu dificultate
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  • Ce faci când copilul nu respiră bine (nu poate să respire)?
  • Noi date despre mucus ar putea ajuta pacienții să respire mai ușor
  • Respirație dificilă? - cum îți dai seama că ai ceva la plămâni
  • Ce să faci când simți că nu ai suficient aer (probleme de respirație)
  • Dificultăţi la respirat? Cum îţi dai seama dacă respiri bine sau nu
  •