reumatism

12-04-2009
dea123
Nu este medic/terapeut
dea123
buna ziua.As dori si eu sa imi spuneti ce reprezinta analiza de pct care mie la analize mi-a iesit mai mare decat normal adica0, 370si plt 385.Eu am avut o problema la picior acu un an jumatate am avut trei sferturi din muschi rupt si am facut tratament la techirghiol cu curent masaj etc Si vreau sa stiu daca de acolo poate fi deoarece pe mn inca ma doare si vroiam sa stiu e ceva legat de reumatism ??sau ce este?? si analiza la aslo mia iesit marita 250 uiml
1 comentarii
0
12-04-2009, ora 18:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua!

PLT sunt celulele plachetare-trombocitele, care in cazul dvs. sunt putin marite; trebuie sa consultati un medic internist, pentru ca un numar mai mare de trombocite va predispune la aparitia de cheaguri, tromboflebita, circulatie sanguina deficitara, accidente vasculare cerebrale etc. (cu tratament, problema se va rezolva).

ASLO sau anti streptolizina O, este un titru de anticorpi, care in cazul dvs este marit, dar doar putin.
Este analiza care descopera in sangele bolnavilor anticorpii antistreptococici, care se numesc antistreptolizine. Cresterile denota prezenta unui streptococ (in gat, nas, sau in orice parte o organismului), de regula streptococul beta hemolitic grup A (Streptococcus pyogenes), in prezent, sau in trecutul apropiat al dvs. S-ar putea sa aveti nevoie de un tratament cu antibiotic, dar daca nu sunteti de acord cu acesta, puteti folosi un preparat homeopat, care scade valoarea la normal; se numeste STREPTOCOCCINUM CH30. Consultati un medic homeopat!

Numai Bine!

P.S. ASLO marit, poate determina Reumatism Articular Acut!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.