Rezultate analize + sangerari

Saptamana trecuta am avut o sangerare imediat dupa urinare, urmata de usturimi si mancarimi in zona genitata. Aceasta sangerare era proaspata, imediat dupa urinare, a tinut o zi, a doua zi am avut mancarime si disconfort in zona genitala. Apoi iar am avut sangerare cu usturimi. Dupa aceste doua reprize, nu mai am nimic acum, nici un disconfost, nici o mangarime nimic. Am fost la ginecolog unde doctorita s-a purtat foarte urat, iar dupa un consult facut pe fuga si aproape in bataie de joc a spus ca e probabil o infectie si o rana pe colul uterin. m-a trimis sa imi fac analizele, la urina si secretii iar acestea sunt rezultatele. Va rog tare mult sa imi ziceti daca e ceva grav sau daca sunt semne ca as fi insarcinata, deoarece in seara asta plec la mare si as vrea sa ma mai calmez un pic.
1. Cultura secretie col/vaginala -Secretie
Cultura secretie col/vaginala ABSENT STAPHYLOCOCCUS AUREUS ( coagulaza pozitiv ), ABSENT STREPTOCOC BETA HEMOLITIC, ABSENTI BACILI GRAM NEGATIVI
PREZENTA CANDIDA ALBICANS
Antifungigrama:
Sensibil: Amphotericina, Econazol, Fluconazol, Flucytosine, Ketoconazol, Miconazol, Nystatin
2. Examen microscopic secretie col/vaginala -Secretie Vaginala
Frecvente celule epiteliale scuamoase izolate si in placarde, reactie inflamatorie moderata, frecventi cocobacili Gram negativi(Gardnerella vaginalis), absenta flora Doderlein, frecvente levuri inmugurite si cu pseudohife.
1. Urocultura (antibiograma) -Urina 1000 UFC/mL 1000 UFC/mL urina ( Nu s-a dezvoltat flora microbiana aeroba )
2. Examen sumar urina -Urina
Ph 5
Densitate 1.025
Bilirubina negativ mg/dl
Urobilinogen norm mg/dl
Corpi cetonici neg mg/dl
Acid ascorbic neg mg/dl
Glucoza norm
Proteine 30 mg/dl
Hematii neg ery/µl
Leucocite neg leuc/µl
Nitriti neg negativ
Sediment:
Celule epiteliale plate Rare
Leucocite Rare
Flora microbiana Rara
1. Cultura secretie col/vaginala -Secretie
Cultura secretie col/vaginala ABSENT STAPHYLOCOCCUS AUREUS ( coagulaza pozitiv ), ABSENT STREPTOCOC BETA HEMOLITIC, ABSENTI BACILI GRAM NEGATIVI
PREZENTA CANDIDA ALBICANS
Antifungigrama:
Sensibil: Amphotericina, Econazol, Fluconazol, Flucytosine, Ketoconazol, Miconazol, Nystatin
2. Examen microscopic secretie col/vaginala -Secretie Vaginala
Frecvente celule epiteliale scuamoase izolate si in placarde, reactie inflamatorie moderata, frecventi cocobacili Gram negativi(Gardnerella vaginalis), absenta flora Doderlein, frecvente levuri inmugurite si cu pseudohife.
1. Urocultura (antibiograma) -Urina 1000 UFC/mL 1000 UFC/mL urina ( Nu s-a dezvoltat flora microbiana aeroba )
2. Examen sumar urina -Urina
Ph 5
Densitate 1.025
Bilirubina negativ mg/dl
Urobilinogen norm mg/dl
Corpi cetonici neg mg/dl
Acid ascorbic neg mg/dl
Glucoza norm
Proteine 30 mg/dl
Hematii neg ery/µl
Leucocite neg leuc/µl
Nitriti neg negativ
Sediment:
Celule epiteliale plate Rare
Leucocite Rare
Flora microbiana Rara
1 comentarii

Cum sa plecati la mare cu candida si Gardnerella vaginalis ?
Poate sa nu intrati in apa.
Mergeti la doctorita care v-a consultat cu rezultatul de la analize pentru tratament.
Daca vreti sa aflati daca sunteti insarcinata trebuie sa faceti test de sarcina.
Poate sa nu intrati in apa.
Mergeti la doctorita care v-a consultat cu rezultatul de la analize pentru tratament.
Daca vreti sa aflati daca sunteti insarcinata trebuie sa faceti test de sarcina.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: