rezultatul testului papanicolau

06-06-2009
roxanik2228
Nu este medic/terapeut
roxanik2228
concluzia rezultatului:Frotiu de tip atrofic si fara lichid in Douglas.
As dori sa stiu va rog gravitatea rezultatului. Iar faptul ca lipseste lichidul Douglas ar trebui sa ma ingrijoreze sau e ceva normal?
VA MULTUMESC!!!
8 comentarii
0
07-06-2009, ora 19:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ce varsta ai?
0
07-06-2009, ora 20:15
roxanik2228
Nu este medic/terapeut
roxanik2228
Am 23 de ani. Am fost depistata acum 2 ani de boala Hodgkin scleroza nodulara stadiul III B.In urma cu un an am facut autotransplant de celule stem.In urma acestui tratament au aparut probleme in zona genitala, doctorii considerand ca ar fi o posibila infectie trimitandu-ma la diferiti doctori specializati.rezultatul a fost cel pe care vi l-am prezentat.As dori sa stiu cu mare interes parerea dumneavoastra si gravitatea rezultatului asa cum v-am mai spus.
Va multumesc!
0
07-06-2009, ora 20:49
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu te speria, caci rezultatul nu arata ceva rau.Faptul ca nu ai lama de lichid in Douglas este bine.Ca urmare a transplantului de celule stem, a tratamentului citostatic, imunosupresoarelor si/sau radioterapiei ai facut o vaginita atrofica data probabil de o candidoza atrofica, foarte frecventa in astfel de situatii.Se poate trata, stai linistita, mergi cu rezultatul la medicul care te are in grija.Multa sanatate!
0
10-10-2010, ora 23:58
demis52
Nu este medic/terapeut
demis52
Am 35 de ani.Am fost de curand la ecograf si m-i sa spus ca nu am lichid in Douglas.Lipsa acestu-i lichid, poate dauna asupra faptului de a mai face copii?Poate puteti sa-mi explicati dvs. care este rolul acestu-i lichid.Multumesc.
0
13-10-2010, ora 18:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
@demis52: Lipsa lichidului nu dauneaza in sensul de a nu putea ramane insarcinata.e un rezultat bun.Acest lichid se formeaza cand ai probleme in zona genitala [ infectii, chist de ovar, sarcina extrauterina complicata etc.].deci este bine.
0
13-10-2010, ora 22:59
demis52
Nu este medic/terapeut
demis52
Multumesc pentru raspunsul dat, dar la ecografie a iesit ca am micropolichistic pe ovarul din partea dreapta.Dvs. spuneti ca lichidul in Douglas apare atunci cand ai un chist pe ovar, la mine este lipsa acest lichid.Dvs. ce explicatie aveti???Ar putea fi chisturi care apar si dipar??? ar fi bine sa fac o bionergie la cineva??? dvs. ce credeti????credeti ca in 10 sedinte de bioenergie ar putea sa se amelioreze????am mai facut si m-am simtit mult mai bine.MULTUMESC.
0
14-10-2010, ora 20:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Lichid in Douglas apare in cazul in care chistul de ovar este mare, supureaza, se rupe, se complica...deci lipsa lichidului este o veste buna... Ramai greu insarcinata datorita ovarului drept micropolichistic.aceste chisturi dispar fie spontan, fie cu tratament.Daca te simti bine dupa sedintele de bioenergie urmeaza-le din nou.Numai bine!
0
22-10-2010, ora 13:33
bebelutacocoluta
Nu este medic/terapeut
bebelutacocoluta
Problema mea este ca mi-a intarziat menstruatia de 6 zile, s-a mai intamplat, dar de data asta in locul ei a aparut o pata maronie (destul de pautin a curs) pe chilot, cam de 3 zile. A existat un contact neprotejat, dar am facut un test de sarcina in a doua zi de intarziere si a iesit negativ.Semnele premenstruale inca exista, dar tin sa mentionez ca in ultimele 2 luni am depus f, f mult efort (sala-2 ore /zi), oare sa fie asta cauza sau este sarcina?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul Papanicolau
  • Am făcut testul Papanicolau. Ce înseamnă rezultatul?
  • Testul Babeș Papanicolau ar putea ajuta la depistarea mai multor tipuri de cancere ginecologice
  • Cum se depistează cancerul de col uterin?
  • Rezultat Papanicolau anormal - ce urmează?
  • Ce înseamnă celule endocervicale prezente (explicații)
  •