rezultatul unei mamografii

20-05-2012
miry74
Nu este medic/terapeut
miry74
Buna ziua, am 38 de ani si de ceva timp simt mici dureri in ambii sini cu precadere inaintea ciclului menstr.iar la palpare simt mici galme dar care difera, ca locatie de la o luna la alta, adica uneori dispar uneori reapar nu este in aceeasi luna la fel Am fost la un control ginecologic, dupa care am solicitat o mamografie. Rezultatul acestei mamografii (simple) a fost:, , sani hiperdensi neomogeni (ACR 3)cu structura glandulara simetrica si densa cu cresterea opacitatilor retromamelonare mai extins pe partea stanga. Fara opacitati nodulare stelate sau microcalcificari'. mi s-a spus ca este o dereglare hormonala iar dr. ginec. mi-a recomandat Mastodinom 20 pic/zi si Mastoprofen. Mai precizez ca desi sunt 4 ani de cand am alaptat, daca strang mamelonul curge si acum putin lapte. Va rog spuneti-mi aceasta dereglare ar putea fi si altceva, nu am mai facut alte investigatii imi este cam teama, mama mea a murit acum 6 luni de cancer de endometru, sa fie si stresul prin care am trecut de vina?
2 comentarii
0
20-05-2012, ora 19:05
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
din ce relatezi momenta nu exista motive pentru a se suspiciona un cancer de san. nu cred ca ai pentru ce sa stai stresata.
0
20-05-2012, ora 20:30
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poti sa-ti faci eventual si analiza numita prolactina, din sange, sa fii linistita din toate punctele de vedere si sa nu mai stai stresata.
Sanatate!

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: