rinita

31-08-2010
CFNICO
Nu este medic/terapeut
CFNICO
Am gasit colargol si as dori sa aflu cate picaturi se pun pe zi.
Multumesc !
3 comentarii
0
31-08-2010, ora 18:52
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
2- 3 picaturi in pozitie culcat pe spate.. de 3 ori pe zi 10 zile.
0
30-09-2011, ora 22:16
20sonia
Nu este medic/terapeut
20sonia
Buna ziua, ma numesc Sonia am 24 de ani iar in luna Decembrie am facut aprindere de plamani si infectie la plamanul stang, de atunci ma chiunuie zi de zi si cateodata si noaptea o rinita groaznica din cauza careia simt ca imi pierd mintile.am fost la medic si mi-a tot prescris atialergice care acum nu isi mai fac efectul si a zis ca o sa treaca ca e de la polen, perioada cu polenul a trecut de ceva timp si eu tot mai rau sunt.am fost si la un medic care mi-a facut un consult cu biorezonanta daca nu gresesc si mi-a zis ca am infectie respiratorie, rinita, otita si ca toate vin din cauza polipilor care mi-au crescut din nou dar mi-a zis sa nu ii scot ca o sa creasca laloc.mi-a dat tinctura de coacaz negru si de armurariu.Acum 10 ani am fost diagnosticata cu astm alergic (praf de casa, polen de arbori si arbusti, par de pisica, mucegai, etc) insa niciodata nu a fost asa groaznic ca anul asta, 9 luni zi de zi nas infundat, imi curge nasul, stranut, ma mananca ureschi nas gat, Va rog spuneti-mi ce sa fac, nu mai am nici o solutie si simt ca nu mai trece. va multumesc frumos!
0
01-10-2011, ora 21:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. sa citesti tot ce am scris pe forum despre alergie si rinita alergica
2. sa intelegi ca 90% din alergeni sunt aliemnetari si ii consumi zilnic...
citetste pe net despe alergeni alimentari si nu.i mai consuma
3pentru nas..este nevoie de o radiografie SAF si un consult ORL
Adaugă un comentariu / răspuns