rinita alergica

10-03-2010
stefan73
Nu este medic/terapeut
stefan73
Dati-mi un sfat! Am o rinita alergica veche (3-4ani), tratata cu multa indiferenta vreme indelungata. La inceput imi curgea nasul, mi se infunda uneori, stranutam des...dar erau doar episoade rare. S-au intensificat, iar in cele din urma mi-am pierdut mirosul...TOTAL !! Intr-un final am ajuns la medic. Mi s-a spus ca am polipi si trebuie eliminati. Intrebarile mele sunt: Daca scap de polipi imi recapat mirosul sigur?! Sa recurg la o interventie cu laser sau "clasic"? Extirparea polipilor ma ajuta si in cazul rinitei?
2 comentarii
0
10-03-2010, ora 23:23
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Polipii sunt urmarea unei boli si nu cauza ei. Extirparea lor duce decat poate la ameliorarea respiratiei, in genreal polipii sau deviatia de sept sunt tapul ispasitor la cele mai multe probleme de nas si dupa corectarea lor rar se ajunge la o ameliorare a vreunei boli la nas.
Mergeti la un medic homeopat pt. un tratament constitutional.
0
11-03-2010, ora 10:29
luciana.l
Nu este medic/terapeut
luciana.l
Bună Ştefan! Cu ajutorul remediilor naturale, puteţi ameliora temporar suferinţa, dar cea mai bună cale pentru a vă creşte rezistenţa este să vă întăriţi sistemul imunitar.
Ajutaţi-vă sistemul imunitar mâncând sănătos, consumând din belşug alimente bogate ăn vitaminele B, C, cât şi ăn flavonide.
Odietă sănătoasă cu beta-caroten vitaminele B5, B6, C, E, seleniu, zinc, acizi graşi, etc.
Beţi zilnic o cană de ceai de echinacea sau ginseng.
Inhalaţi aburul de la 1/2 l apă fierbinte la care adăugaţi o linguriţă de muşeţel sau coada şoarecului.
Pentru ca nasul să nu vă curgă tare, beţi zilnic până la 3 căni de ceai de urzică, flori de soc, ghimbir, scorţişoare sau cuişoare şi mâncaţi câte un usturoi pe zi.
FERIÈšIVĂ de mucegai, părul şi pielea animalelor, acarieni, praful şi de unele alimente şi toxine din mediul înconjurător.
Pentru mai multe detali trimitem un mesaj personal.
Adaugă un comentariu / răspuns