Rinita alergica

08-08-2015
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
Buna! am nevoie de un sfat si eu, de vreo 3 saptamiini ma trezeam dimineata cu nasul infundat si stranutam intruna, incepea sa-mi curga nasul lichid transparent, dupa vreo ora imi diparea absoltul orice simptome, dar daca eram in pozitie culcata iarasi mi se infunda nasul, luam picaturi nazale obisnuite ca la o raceala. Dar acum 4 zile situatia s-a agravat, noaptea nu pot dormi pentru ca nu pot respira pe nas.Am mers la un ORList si m-a diganosticat cu rinita alergica, desi nu stiu de la ce ar putea fi.Mi-a prescris spray pe baza de apa de mare pentru clatituri a nasului, spray nasal contra alergiei si niste pastile la fel contra alergiei. Dar azi e a 3 zi de cind primesc tratamentul si nici o imbunatatire a situatiei, mai rau e ca acum stau permanent cu nasul infundat, si ziua nu doar noaptea, si in potizitie verticala si orizontala. Nu stiu daca e normal sau sa mai astept, dar e insuportabil, nu pot face nimic absolut si este foarte inconfortabil. As vrea sa stiu daca e normal asta si ce sa fac.Am control repetat intro saptamina la ORList, dar curind ies la serviciu si nu-i bine deloc daca nu am nici macar o mica imbunatatire.
4 comentarii
0
08-08-2015, ora 13:03
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
In locul tau- repet- in locul tau(si nu sunt) as face asa:
- as mai cere o parere ORL. Tratam e corect presupunand ca medicul si-a facut o idee despre ce ai putea avea, asta nu inseamna ca organismul tau raspunde la tratament si atunci as mai cere o parere

- du-te frumos la derma, cere testele pentru alergie, se fac prin scarificarea bratului- se vede acolo, pe loc, clar daca si la ce esti atat de alergica incat sa manifesti simptome intense.
0
08-08-2015, ora 22:33
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
ai citit ce sa mai scris pe forum despre rinite ???
0
10-08-2015, ora 11:44
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
In linii generale da, dar nu am gasit nimic despre termenul de vindecare si daca e normal asa cum e situatia acum. Azi e a 5 zi si stranutul a disparut, dar nasul e la fel de infundat si e insuportabil de respirat.
0
11-08-2015, ora 21:22
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
o rinita alergica se vindeca
dora dupa ce excluzi din alimenttaie produsele alimentare alergene
si se fac cure de detoxifiere a colonului
si dupa abea incepe sa.si faca efect tratamentul local ORL
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Produsele chimice din praful de acasă prezic apariția astmului și alergiilor la copii
  •