Rinita cronica?

17-09-2020
Radumarius27
Nu este medic/terapeut
Radumarius27
In urma cu 8 luni, dupa o cafea tare am ametit puternic.. ameteala venea cu o stare de respiratie foarte grea. Am fost la urgente de vreo 2 ori. Mi s a spus ca am vertij de la urechea interna, dupa vizite la multe cabinete in care am primit diagnosticul “stresat” am facut in RMN care a rezultat cu o inflamatie a sinusirilor, ametelile au continuat+ Stari de confuzie si de rau, nod in gat, presiune asupra vertebrelor capului, presiune in zona fruntii a nasului si a ochilor, toate aceste stari veneau si plecau.
La neuro am facut un ECG si rezultatul a fost nefavorabil indicand iritatii asupra multor zone ale capului si un rezultat posibil rinita. In urma cu 2 luni am fost la o clinica unde am facut operatia de sept + cauterizarea cu radiofrecventa si shaver a cornetelor.
Recuperarea a fost destul de dificila insa la o Luna dupa operatie am inceput sa ma simt Mai bine. In urma cu 2 saptamani starile au revenit, ameteli confuzie, gandire incetosata, nod in gat si presiune a capului. Pe parcursul acestui timp am urmat tratament cu arlevert + neurovert forte cu ceva pauze pentru arlevert.
Am citit cazuri asemanatoare si in timpul acestei perioade am avut reflux gastro cu dureri de gat, amigdale si arsuri puternice.

Simt ca traiesc un cosmar interminabil si ma simt extrem de neputincios in fata acestor stari de confuzie si rau, aproape incapabil de a-mi tine locul de munca.

As dori un sfat, unde as putea merge si ce investigatii sa mai fac. Sunt dispus sa incerc orice”medical si logic” sa ameliorez situatia de acum.

Multumesc
4 comentarii
0
17-09-2020, ora 21:06
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Investigațiile se încep de la Gastrologie. De acolo priblemele
2. Refluxul gastro esofagian în somn arde gatul pana sus și într-adevăr.. Duce la faringite, Amigdalite și Hipertrofie de cornete. Dar nu asta da ameteli
3. Inflamația de pe tractul digestiv și Alimentația incorecta duc la un sânge de proasta calitate. Deci problemele de pe intestine și lipsa hidratării corecte. Alimentația incorecta duc la Acele ameteli.. Prin proasta circulație cerrbrala
0
20-04-2021, ora 23:29
Radumarius27
Nu este medic/terapeut
Radumarius27
Buna seara,

Va multumesc pentru raspuns!
Revin cu un raspuns la acest subiect, Poate va fi de ajutor si altor persoane.
Am urmat investigatiile propuse de Dnv, prin urmare ametelile erau inca de la inflamatia sinusala. La aproximativ 4 luni de la operatie mi am Mai revenit. Multe din simptomele Pe care le aveam erau cauzate de o nevralgie post operatorie Pe care am capatat o.
Am urmat un tratament cu lyrica 75 prescris de medicul neurolog iar dupa o Luna m am simtit excelent.
Acum dupa aproape 10 luni de la operatie partea stanga a sinusurilor este iar infundata si durerile de cap au inceput sa reapara ( Deci sigur ceva Nu fac bine ) insa nu mai ametesc.
Am sa incerc sa fiu mai atent si sa controlez refluxul gastro esofagian, cu siguranta poluarea si alimentatia dauneaza cornetelor.
0
17-05-2021, ora 20:07
Radumarius27
Nu este medic/terapeut
Radumarius27
Dn Dr Flueraru, inflamatia a revenit, simt toata partea stanga, cu ochi inflamata, nara stanga este 90% din timp infundata.
Am fost la control, mi s a spus ca arata foarte normal, cornetele Sunt retrase si mi a fost recomandat nasodren.
Imi puteti recomanda ceva care sa ma ajute? Colargol sau orice as putea face va rog.

Multumesc
0
17-05-2021, ora 21:20
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Cum sa recomand Ceva fără sa știu Cauza inflamației???
Infecții dentare ascunse??
Refluxul gastro esofagian?
Alergii alimentare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.