Rinita cronica - dl. dr. Flueraru
Am nasul infundat de cativa ani, mai grav primavara (deci probabil e pe fond alergic). Anul trecut prin mai am luat un tratament de 20 zile cu Aerius si Avamys si cornetele au dat inpoi. Anul acesta acelasi tratament nu a mai mers. Dl doctor mi-a dat apoi 10 zile de Aerinaze. Nici cu asta nu a mers. Asa ca mi-a recomandat operatie cu radiofrecventa.
Nu am ajuns inca la un alergolog pana acum. Oare daca o sa merg la un alergolog as putea sa scap de operatie? Sau recomandarile sunt aceleasi si deci tot la operatie ajung?
Am vazut ca ati recomandat pentru alergii sa exclud alergenii alimentari (care ar fi acestia? e-urile? sau exact alimentele la care sunt eu alergica?- pe care le voi descoperi eventual la testele de la alergolog) si o cura cu maces, matasa porumb, urzica. Ceai din amestec de aceste plante? Sau vreo tinctura? Capsule?
Banuiesc ca acest regim nu o sa ma scape de interventie, dar macar dupa operatie sa incerc, ca sa scad riscul sa se refaca.
Multumesc.
Nu am ajuns inca la un alergolog pana acum. Oare daca o sa merg la un alergolog as putea sa scap de operatie? Sau recomandarile sunt aceleasi si deci tot la operatie ajung?
Am vazut ca ati recomandat pentru alergii sa exclud alergenii alimentari (care ar fi acestia? e-urile? sau exact alimentele la care sunt eu alergica?- pe care le voi descoperi eventual la testele de la alergolog) si o cura cu maces, matasa porumb, urzica. Ceai din amestec de aceste plante? Sau vreo tinctura? Capsule?
Banuiesc ca acest regim nu o sa ma scape de interventie, dar macar dupa operatie sa incerc, ca sa scad riscul sa se refaca.
Multumesc.
1 comentarii
lista cu produse alergene este foarte lunga..
se exclud toate produsele de comert cu coloranti si condimente
gasiti si pe google informatii
IN rest ai scris si gandesti corect
un regim alimentar corect si cura cu ceaiurile amintite o sa te ajute mult
cornete nazale..pot fi reduse in volum si cu colargol.. daca nu ajuta se recurge la cauterizare
se exclud toate produsele de comert cu coloranti si condimente
gasiti si pe google informatii
IN rest ai scris si gandesti corect
un regim alimentar corect si cura cu ceaiurile amintite o sa te ajute mult
cornete nazale..pot fi reduse in volum si cu colargol.. daca nu ajuta se recurge la cauterizare
Alte subiecte recente din această secțiune: