rinofaringita alergica.?

13-06-2010
lumy_ela
Nu este medic/terapeut
lumy_ela
buna ziua..sunt insarcinata in 24 de saptamani...si in urma cu 4.luni...la cateva zile dupa ce am renuntzat la fumat..am simtzit o mica jena in gat...apoi...am observat in gat...pe partea superioara,..o iritatzie insa lipsita de aspect infectzios..mici reactzii cutanate si uneori insotzite de discomfort local, macarimi..si dupa 2 vizite la medici orl-isti...nu sunt sigura ca am un diagnostic sigur,...unul m-a diagnosticat cu faringita in urma cu 2 luni...si celalalt cu rinofaringita alergica..in urma cu 1 saptamana..vreau sa aflu si parerea dumneavoastra..mentzionez ca am facut 2 exudate, unul cu levuri..si ambele mi-au iesit ok, flora normala.nu stiu ce sa mai fac...va rog frumos sa ma ajutatzi...sincer mi-e un pic teama pt bebe...multzumesc..
4 comentarii
0
13-06-2010, ora 16:06
lumy_ela
Nu este medic/terapeut
lumy_ela
am uitat sa mentzionez ca nu am dificultatzi la inghitzire, am impresia ca atunci cand mananc nu mai am acel discomfort...si uneori imi simt urechiile infundate.
0
13-06-2010, ora 16:50
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este normal sa ai aceste senzatii dupa 2 factori de stres !!!
1 Factor de stres Hormonal.. este Sarcina !.. se stie ca la sarcina se acutizeaza toate bolile cronice suferite...
2 factor de stres este renuntatul la fumat Brusc.. organizmul folosea nicotina in neuroreceptori si brus ai intrerup sa.i dai nicotina, este reactie de dependenta.. la care se usuca mucoasa faringelui..
NU e nimic grav si n.o sa afecteze copilul...
e important sa NU ei antibiotice si antiinflamatoare,
TRebuie sa faci inhalatii is gargara dupa fiecare masa.. sa foloseti Tab de supt ( voseptol, propolis) si sa pui Vit A uleioasa in nas.. cate 4 pic din 4 in 4 ore.
0
14-06-2010, ora 00:05
lumy_ela
Nu este medic/terapeut
lumy_ela
va multzumesc.ff mult...
0
14-06-2010, ora 00:11
lumy_ela
Nu este medic/terapeut
lumy_ela
am uitat..sa mentzionez faptul ca mi-au fost prescrise xyzal si bioparox.de xyzal nu m-am atins...insa bioparox catecva puf-uri..insa nu intocmai cu retzeta, mi-a fost teama..si in legatura cu antibioticele..am urmat un tratament cu augumentin timp de 5 zile la prescriptzia medicului in urma amniocentezei.va multzumesc ff mult pentru raspuns...speram sa fie asta..insa nu m-a aprobat nici un medic..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina luna VI
  •