Rinosinuzita si faringita
Buna ziua" am 40 de ani si de 1 an si jumatate trebuie sa tusesc mereu si sa i-mi dreg vocea ( incerc sa i-mi dreg vocea ptr. a rupe ceva de pe gat). Aceste simptome sunt mai accentuate in special cand stau culcat.In timpul somnului nu se manifesta.Am fost la un ORL-ist si mi s-a pus diagnosticul de rinosinuzita, faringita cronica, deviatie de sept, si mi s-a prescris Tantum verde si Paracetamol.Suplimentar eu am luat si Bioparox dar fara nici un rezultat.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ptr. a ma vindeca? Mentionez ca sunt operat de hernie de disc lombara de 7 luni si aceasta tuse (dres al vocii ) ma deranjeaza la operatie. Multumesc anticipat.
5 comentarii
1 sa va schimbati stilul de viata si Alimentatie ; produsele acre, citrice si bauturile acidulate irita faringele si stomacul provocan un reflux gastroesofarian cu iritatia mucoasei faringiene
2. sa invatati sa facti inhalatii, gargara aromoterapie dupa fiecare masa si inainte de culcare
3 un aparat de aerosoli la domiciliu ar ajuta mult la tratament
2. sa invatati sa facti inhalatii, gargara aromoterapie dupa fiecare masa si inainte de culcare
3 un aparat de aerosoli la domiciliu ar ajuta mult la tratament
Ptr. acelasi subiect:rinosinuzita si faringita va rog sa-mi spuneti daca medicamentul Fluimucil are efect benefic sau nu?
daca citeai prospectul.. intelegeai ca el fluidifica secretiile vascoase.. indiferent unde se afla ele.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0faringita cronica
- 2rinosinuzita, durere de ureche pe partea stanga
- 11amigdalita sau faringita ?
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 58Faringita-Amigdalita repetata
- 3Iritatie faringiana
- 5Faringita acuta.. de vreun an mi se usuca gatul foarte tare
- 7ajutati-ma va rog daca puteti!
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 3rinosinuzita acuta
- 0Candidoza bucala si faringiana