Ritmul vorbirii
Simt lipsa de capacitate de a vorbii fluent! De 1 an cam asa ma balbai, ceea ce nu faceam inainte.Vorbesc extrem de repede si clar cand sunt in public si cand ma concentrez profund sa fac asta. Dar deobicei, acasa dar si in public, dar un public nu prea important, simt incapabilitatea de a vorbi repede! Si de a vorbi fara balbaieli.
Probleme fizice, sau nevoie de psiholog?
Multumesc.
Probleme fizice, sau nevoie de psiholog?
Multumesc.
2 comentarii
0
17-08-2009, ora 10:00
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Probleme de ordin psihologic!
Vorbirea excesiv de rapida (logoreica) se intalneste in manie, iar cea mult prea lenta si cu balbaieli in deficit neurologic!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
Vorbirea excesiv de rapida (logoreica) se intalneste in manie, iar cea mult prea lenta si cu balbaieli in deficit neurologic!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
Nick =))
Stii care era faza? Eu vorbeam repede din obisnuinta, si aveam impresia ca vorbesc normal.Si cand vorbeam «repede» de fapt vorbeam mult mai repede si de-aia nu puteam.
Cand mi-au spus mai multe persoane, cum sa vorbesc sa fie normal, mie mi se parea super incet.
Oare de ce.
Stii care era faza? Eu vorbeam repede din obisnuinta, si aveam impresia ca vorbesc normal.Si cand vorbeam «repede» de fapt vorbeam mult mai repede si de-aia nu puteam.
Cand mi-au spus mai multe persoane, cum sa vorbesc sa fie normal, mie mi se parea super incet.
Oare de ce.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu mai primesc notificari alerte pe mail
- 0Durere si scurgere san drept
- 1Amețeli - cauze probabile
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual