Rivotril se poate lua putin și ziua?

03-07-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Mă refer la doar un sfert, că sa mai reducă din anxietate.
3 comentarii
1
16-05-2023, ora 23:48
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Se poate lua si ziua, un 0, 25 sau chiar 0, 5 nu e mult...
0
17-07-2025, ora 15:19
iulis
Nu este medic/terapeut
iulis
Eu iau rivotril de 0.5 mg seara si imi da somn forțat adorm imediat. Cine vrea sa ia ziua e pe raspunderea lui. Nu recomand rivotril pentru anxietate pe timp de zi la nimeni. Este un medicament destul de tare.
0
17-07-2025, ora 19:27
iulis
Nu este medic/terapeut
iulis
Daca ia cineva med. ca rivotril ziua este posibil sa cada pe jos. Se poate impiedica de ceva. Sau îi vine rau si se prăbușește la pamant. Dă hipotensiune.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Medicament prescris pe larg pentru tulburările de panică s-a dovedit a fi mai puțin eficient decât s-a crezut inițial
  • Este posibil ca cercetătorii să fi rezolvat misterul din spatele efectelor secundare ale benzodiazepinei
  • Utilizarea cronică a benzodiazepinelor afectează somnul și sănătatea cognitivă la vârstnici
  • Prescrierea benzodiazepinelor și antipsihoticelor în ospicii pentru pacienții cu demență: risc crescut de mortalitate la 180 de zile
  •