rog raspuns, simptome dupa operatie deviatie de sept

Buna seara, in urma cu 3 luni am avut o interventie, deviatie de sept, cornete nazale si mica rinoplastie ( cea inchisa)..sunt f ingrijorata pt ca dupa 3 luni si ceva nasul meu este mai infundat ca inainte, amebele nari se infunda incat simt ca ma sufoc..dr nu mi a dt nicio explicatie plauzibila, a zis ca ar fi de la sprayul cu apa de mare, a intervenit de curand cu un instrument ascutit pe nari conectat la o priza, dar dgb..va rog dc puteti sa ma ajutati cu un sfat, am si astm si simt ca ma blochez f tare daca nu pot respira p nas, tocmai de aceea am facut operatia
2 comentarii

1 astmul in sine..este o problema generalizata..si tine de un organsim inotxicat cu mari probleme de digestie si intoleranta la anumite alimente
e cazul de schimbat regimul alimentar si de facut cure serioase de detoxifiere si curatare a intestinelor.fara asta nu rezolvam nimic nici cu rinitele alergice..fiindca fac parte din aceiasi problema
2 Este bine sa vada nasul si un alt medic ORL. poate sau format ceva sinechii in nas dupa interventie si medicul nu zice
3 pe forum gasiti cum se fac tratamente locale ORL
aerosoli, inhalatii, aromoterapie, tratament cu Colargol..s.a
e cazul de schimbat regimul alimentar si de facut cure serioase de detoxifiere si curatare a intestinelor.fara asta nu rezolvam nimic nici cu rinitele alergice..fiindca fac parte din aceiasi problema
2 Este bine sa vada nasul si un alt medic ORL. poate sau format ceva sinechii in nas dupa interventie si medicul nu zice
3 pe forum gasiti cum se fac tratamente locale ORL
aerosoli, inhalatii, aromoterapie, tratament cu Colargol..s.a

Va multumesc f mult pt raspuns! La momentul prezent sunt mai bn, dar o nara este tot infundata.. inca nu am mers la un alt dr ORL, din respect pt dr actual, insa voi recurge si la asta dc va fi nevoie... cura pt detoxifiere, intr adevar, ar fi extrem de utile, mai tot timpul am senzație de balonare.. nu am stiut ca are legatura cu rinita /astmul. Multumesc!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6operatie de deviatie de sept
- 3diane 35, operatie de deviatie de sept
- 17colargol..alergie e posibil?
- 4rinoplastie dupa deviatie sept
- 6fumatul = cancer de plamani?
- 3rinoplastie+deviatie de sept
- 7am o sangerare nazala de anul trecut
- 8Rinoplastie - rezultatul se vede imediat?
- 0deviatie de sept
- 2deviatie de sept
- 2operatie deviatie de sept, rinita cronica hipertrofica si sinuzita
- 1polipoza nazala si deviatie de sept
- 2Probleme ureche nas sinusuri
- 218Rinoplastie dr.Daniel Popescu - sfaturi
- 1durere post operatie deviatie sept
- 0Rinoplastie
- 3Operație sinusala
- 2Rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept Dl. Flueraru
- 1Simptome ciudate
- 2De operat, deviatie de sept?