Rog suportul dumneavoastra in interpretare RMN cerebral

Buna ziua,
Am rugaminea la dumneavoastra de a ma ajuta in interpretarea urmatorului rezultat al RMN ului facut de catre mama mea :
" Largirea cisternei pontocerebeloase stangi ( 12 mm diameter. Oblic) cu continut lichidian aparent pur, cu posibila structura chistica intracisternala la acest nivel "
Concluzii - " Asimetrie de cisterna pontcerebeloasa, largita pe partea stanga cu posibila structura chistica intracisternala - recomandat continuarea investigatiilor ( secv pentru nervi cranieni +/- sdc).
Va multumesc din suflet pentru suport!
Am rugaminea la dumneavoastra de a ma ajuta in interpretarea urmatorului rezultat al RMN ului facut de catre mama mea :
" Largirea cisternei pontocerebeloase stangi ( 12 mm diameter. Oblic) cu continut lichidian aparent pur, cu posibila structura chistica intracisternala la acest nivel "
Concluzii - " Asimetrie de cisterna pontcerebeloasa, largita pe partea stanga cu posibila structura chistica intracisternala - recomandat continuarea investigatiilor ( secv pentru nervi cranieni +/- sdc).
Va multumesc din suflet pentru suport!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3irm cerebral
- 1rog, interpretare de catre neurolog a RMN cerebral nativ
- 0interpretare rmn cerebral
- 0Rezultat RMN
- 1leziuni infracentrimetrice
- 0Concluzii RMN
- 2Ajutor! Durere la cap, rmn cerebral
- 0Leziune demielinizanta infracentrimetrica parietala dreapta
- 7Pe RMN a iesit ca am atrofie corticala. Ce boala psihica arata aceasta atrofie?
- 0RMN cerebral cu substanță de contract as dori o interpretare
- 0Ma puteți ajuta cu o interpretare RMN?
- 0Bucla AICA la baza CAI drept, cu fin contact vasculo-nervos.
- 0Rezultat RMN cerebral
- 4Interpretare RMN Cerebral - Leziune ischemica cronica?
- 0Întrebare: ce inseamna leziuni sechelare supratentoriale frontal si temporo-pariental dreapta
- 0Interpretare RMN Cerebral
- 2RMN cerebral
- 2Dureri de cap persistente și presiune
- 2Conflict vasculo-nervos bilateral AICA nervii VII, VIII
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: