Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
Buna ziua,
Am o problema cu care ma confrunt ce ceva timp(aproximativ 4luni).Am o roseata pe penis care ma jeneaza.Am mancarimi (mai ales cand este in erectie) si dureri in timpl actului sexual.
Am fost la medicul dermatolog in urma cu 2 luni si mi-a pus acest diagnostic "Balanita candidozica'".Am urmat tratamentul prescris si anuma: Tragoven unguent 1saptamana dupa care Travocort unguent 1saptamana.In tot acest timp dupa ce ma spalam clateam cu o solutie de apa cu bicarbonat.Dupa acest tratament simtomele de mancarime au mai scazut in intensitate dar nu au disparut.
Am incercat mai multe unguente (Cutaden, Betadine, acum incerc cu Canesten 3 saptamani )dar nu vad nici-o ameliorare.
Tin sa subliniez faptul ca sunt casatorit, nu am nici-o alta relatie sexuala decat cu sotia mea, folosesc prezervativul si tin o igiena intima stricta. A fost si sotia mea la ginecologie a facut analize si ea nu are nimic.
Sunt convins ca pana acum nu am folosit tratamentul cuvenit acestei afectiuni.
Va rog sa ma ajutati a-mi recomanda un tratament eficient.
Va multumesc.
Am o problema cu care ma confrunt ce ceva timp(aproximativ 4luni).Am o roseata pe penis care ma jeneaza.Am mancarimi (mai ales cand este in erectie) si dureri in timpl actului sexual.
Am fost la medicul dermatolog in urma cu 2 luni si mi-a pus acest diagnostic "Balanita candidozica'".Am urmat tratamentul prescris si anuma: Tragoven unguent 1saptamana dupa care Travocort unguent 1saptamana.In tot acest timp dupa ce ma spalam clateam cu o solutie de apa cu bicarbonat.Dupa acest tratament simtomele de mancarime au mai scazut in intensitate dar nu au disparut.
Am incercat mai multe unguente (Cutaden, Betadine, acum incerc cu Canesten 3 saptamani )dar nu vad nici-o ameliorare.
Tin sa subliniez faptul ca sunt casatorit, nu am nici-o alta relatie sexuala decat cu sotia mea, folosesc prezervativul si tin o igiena intima stricta. A fost si sotia mea la ginecologie a facut analize si ea nu are nimic.
Sunt convins ca pana acum nu am folosit tratamentul cuvenit acestei afectiuni.
Va rog sa ma ajutati a-mi recomanda un tratament eficient.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 13mancarimi vaginale
- 4am nevoie de un raspuns
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 4am o mancarime si nu stiu ce pot face
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 10boala venerica
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 1Inelul contraceptiv - usturimi si mâncarimi
- 5pete rosii pe capul penisului
- 1Iritaţii?
- 1Mâncărime zona genitală
- 1Mâncarimi si secretie in exces
- 1Afectiune genitala
- 0Mancarime in zona inghinala
- 0Usturime si mncarime
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: balanita candidozica mancarimile in zona genitala