Ruptura de sinus

Menționez ca sunt plecat din tara de 2 luni și acum doua nopți mai exact vineri pe 05 mai 2016 în drum spre casa un individ m-a lovit cu pumnul în pometul stâng. Sâmbăta văzând ca gluma se îngroașă la amiaza când m-am trezit am pus gheata, spre seara am fost la un spital local unde mi-au făcut o radiografie și cum rezultatul nu a fost concludent m-au trimis la un alt spital pt CT. După efectuarea examenului CT mi-au spus ca sunt nu mi-am rupt nici un os al fetei dar am ruptura de sinus. Sfat sa nu-mi suflu nasul (căci de aia m-am umflat atât cu aer intre țesuturi) tratament - nimic, planuri... un control peste 7 zile de la trauma, ei nu abordează aceste cazuri chirurgical... Sec... Va rog frumos sa ma ajutați cu sfaturi,
1 Ce tratament medicamentos se impune.
2 procentual cat este recuperabil, cum, și cat timp!
3 Ce așteptări sa am în viitor, cum poate schimba aceasta trauma viata mea de acum înainte. Va mulțumesc anticipat de sfaturi!
1 Ce tratament medicamentos se impune.
2 procentual cat este recuperabil, cum, și cat timp!
3 Ce așteptări sa am în viitor, cum poate schimba aceasta trauma viata mea de acum înainte. Va mulțumesc anticipat de sfaturi!
4 comentarii

1 daca se infecteaza..se impune antibotic..daca NU e suficient antiinflamator
2. in 3 saptamani se inchide fractura...
3 fara urmari
2. in 3 saptamani se inchide fractura...
3 fara urmari

Va mulțumesc frumos pentru informații, am decât Voltaren și diclotard pe care le am luat preventiv cu mine și pe care am început sa iau cate 2 comprimate de Voltaren pe zi. Ar trebui sa continui sa mai iau? Pentru cat timp?

pana dispare durerea

Va mulțumesc frumos pentru ajutor, Dumnezeu sa va ocrotească, numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Fracturile nasului traumatismul nazal ruptura de sinus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: