Sa fie anxietate???
Buna ziua am 18 ani shi de vreo 4 luni am niste simptome foarte enervante, am ameteli, stari de voma, stare de agitatie, ma simpt incordat, palpitati, la inceput respiram shi mia greu dar a disparut cat de cat, cand am starile astea imi vine sa ma duc shi la wc, mi-am facut analize shi mi-au ieshit bine, am facut un control la inima shi a ieshit bn, ce poate sa fie???
12 comentarii
Aceste stari, nu ai observat, apar dupa consumul de cafea?
Buna,
care e contextul vietii tale? Pot fi simptomele somatice ale anxietatii. Resimti neliniste, teama, ingrijorare in anumite momente, situatii?
Psih.Aniela Minu
care e contextul vietii tale? Pot fi simptomele somatice ale anxietatii. Resimti neliniste, teama, ingrijorare in anumite momente, situatii?
Psih.Aniela Minu
Nu consum cafea aceste stari le am numai cand nu fac nimic, adica daca fac ceva care imi distrage total atenita de la ele numai le am.
Poti sa ne spui si noua ce analize ai facut?
Deci aceste simptome imi apar numai cand ma gandesc la ele, nu pot sa imi dau seama de la ce mi-au aparut probabil din cauza ca in ultima vreme nu prea mam inteles bine cu parinti adik cam de atunci de cand mi-au aparut.
Si da resimpt neliniste, teama, ingrijorare in anumite momente.
Akum o luna jumate am avut shi un atat de panica sau cred ca a fost atac de panica:ma duceam la sc shi cand sa cobor sa iau metrou a inceput sa imi bata inima fosrte puternic sau asha cred eu am crezut ca o sa mi se intample ceva rau, simpteam in tot corpu kum imi bate inima, atunci am inceput sa alerg, am alergat pana acasa cand(cand am inceput sa alerg deja numai aveam starea aia, cand am ajuns acasa aveam decat o stare de agitatie shi palpitatzi.Am fost sa imi fac un control la inima shi mi-au zis ca nu am nimik, mi-am facut shi analizele shi tot asha nmk, ma panichez din orice.Akum cateva mi-a curs putzin sange din nas, shi tot asha era sa am un atac de panica dar am reusit sa ma controlez, inainte nu ma panicam din orice chestie, akum shi daca ma doare capu ma gandesc ca e ceva rau, la inceput am avut decat dificulatzi de respiratzie shi nite turburari de vedere, akum respir bine dar am simptomele care le-am zis mai sus, faza e ca dupa ce am aflat ca nu am nmk la inima nu prea am mai avut palpitatzi, ma simpt bn numai cand ma trezesc dar dupa vreo 20 min incep sa apara aceste simptome adik cand imi aduc aminte de ele, shi dasta mam gandit ca poate sa fie anxietate.Nu am mai scris atat de foarte mult timp:D
salut paul. ai sigur anxietate si e bine ca nu e grav. am avut probleme 6 luni de zile imi era frica sa merg singur pe strada sa nu mor si multe altele. am ajuns la urgente intr-o seara :)) am stat internat 3 zile mi-am facut toate analizele posibile si nu mi-au gasit decat sindrom anxios depresiv mi-au dat niste pastile (anxiar) de care nu puteam sa mai scap. intrun final am reusit sa imi revin cu ceaiuri si sport. incearca sa bei ceai de lavanda dimineata si seara(fara zahar) sau musetel si incearca sa nu mai stai doar tu si calculatorul, gaseste-ti mereu ceva care sa iti ocupe timpul
Multumesc foarte o sa itzi urmez sfatul shi poate o sa scap o data de ele.
uite frate iti las id-ul meu daca vrei sa vb despre asta si as avea mai multe sa-ti spun keby_bboy
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Recomandari medici pt fobie sociala?
- 6simt ca nu mai am scapare
- 18anxietate
- 3HELP! incetinirea tranzitului intestinal
- 7nu inteleg ce se intampla cu mine???
- 12Anxietate-reactii fizice care ma intriga
- 1varsatul de dimineata
- 4Bolboroseli stomac
- 0Mahmureala
- 9probleme cu tiroida?
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 2Iar intreb..
- 1Durere spate si manaa stanga
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
- 3Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
- 1Ameteli zilnic
- 1Ameteala profunda
- 1Simptome complexe, inexplicabil
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
- 5Anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea Agitatia Ameteala Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica