Sa fie de la stafilococul auriu?
Am fost diagnosticata cu bronsita acuta dar pana a fi diagnosticata am fost la orl, pneumnolog care mi-a data avelox penrtu 5 zile, am lungit tratamentul10 zile, dar ameliorarea bolii am simtit-o atunci cand medicul internist mi-a dat gentamicina, eurespal.Tot medicul internist mi-a zis ca s-ar putea sa o mostenesc pe mama care sufera de astm bronsic infectios.Eu pana a face aceasta racela urata faceam amigdalita destul de urata.Am gasit in urma unui exudat si stafilococul auriu dar doctorii mi-au zis ca unul din doi oameni il are.Mi s-a parut ciudat pentru ca am citit ca acesta ataca gatul si plamanii si m-am gandit ca de data asta daca gatul nu a fost inflamat acesta sa fi coborat la plamani.Acum vreau sa va intreb cum trebuie sa actionez pentru a nu mai intampina probleme pe timpul iernii, sa fac polidin sau bronhovaxom.Acum mai simt unele intepaturi dar rar la nivelul cutiei toracice.Mi-e frica de instalarea unui astm ca al mamei pentru ca am vazut la ea cat de grele sunt crizele?Ce ma sfatuiti sa fac?Va mutumesc
1 comentarii
poti sa nu faci nici polidin nici bronhovaxon
este suficient sa aveti acasa un aparat de aerosoli sau sa faceti frecvent Inhalatii cu uleiuri Volatile.
sa faceti si aromoterapie ( inhalatii reci si in aromocandila)
sa te alimentezi sanatos si fara acru, acidulate si fructe citrice care irita faringele si il face mai sensibil.
Despre astm.. e o poveste lunga..
se intampla numai la persoane alergice, cu un organizm dereglat metabolic, intoxicat, cu o digestie proasta
la care Sistemul vegetativ autonom este dezechilibrat si se produc acele spazme traheo-bronsice.
trecerea organizmului pe o alimentatie foarte selecta, naturala( fara euri, coloranti artificili, condimente) cu tratamente de durata pentru o digestie buna cu scaun zilnic + tratamente zilnicelocale.. aerosoli, inhalatii, aromoterapie, salina ..s.a reduc mult crizele de astm
este suficient sa aveti acasa un aparat de aerosoli sau sa faceti frecvent Inhalatii cu uleiuri Volatile.
sa faceti si aromoterapie ( inhalatii reci si in aromocandila)
sa te alimentezi sanatos si fara acru, acidulate si fructe citrice care irita faringele si il face mai sensibil.
Despre astm.. e o poveste lunga..
se intampla numai la persoane alergice, cu un organizm dereglat metabolic, intoxicat, cu o digestie proasta
la care Sistemul vegetativ autonom este dezechilibrat si se produc acele spazme traheo-bronsice.
trecerea organizmului pe o alimentatie foarte selecta, naturala( fara euri, coloranti artificili, condimente) cu tratamente de durata pentru o digestie buna cu scaun zilnic + tratamente zilnicelocale.. aerosoli, inhalatii, aromoterapie, salina ..s.a reduc mult crizele de astm
Alte subiecte recente din această secțiune: